2777
2789
عنوان

مامانا میشه بیاین بچم از دیروز گوشش سنگین شده 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 44 پست
عزیزم نمیدونی اونم یهویی اینجوری شده بود؟ 

والا دقیق نمیدونم میگف صدای تلویزیونو هی زیاد میکرد میگفتیم کم کن میگف نمیشنوم 

احتمالا سرما خورده بچه تون گوشش کیپ شده 

مامان دوتا دخمل ناز 😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشکال نداره ..دخترم اینجور بود دکتر گفت گوسش عفونت کرده و دارو داد ..خودمم اینجور شدم دکتر گفت را شم ...

خداکنه دختر منم خوب بشه خیلی نگرانم، دختر شما هم قبلش مشکلی نداشت ینی؟‌

امروز کلا لبخونی میکرد بچم😭

یا میگفت مامان بخاطر داداش که خوابه داری آروم صحبت میکنی؟!

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
خدا از دهنت بشنوه  دارم میمیرم از نگرانی  امروز میخاست بره مدرسه دیگه هیچی نمیشنید انگار ...

عزیزم آنتی بیوتیک فارمانتین ۶۴۳ عالیه ولی اگه  دکتر تجویز کرد وگیر آوردی  دو شیشه بگیر چون باید ده روز کامل بدی 

اسپری بینی ممتازون  فقط یکبار در روز   ویک پاف در هر بینی و فقط یکماه بای استفاده بشه و کم کم هم ول میکنید

و قطره آب نمک یکسره اگه بینیش کیپه 

دکتر به بچم داد  

شستشو گوش عوارض داره  ساکشن برای بزرگسالان خوبه

برای کودکان حتی ساکشن هم باید به آرام‌آرام بشه ولی بهترین ش با انبر هست که چرک رو از گوش در میاره متخصص فلوشیپ   

کدوم شهری

آنتی بیوتیک خوبش میکنه 

حوله تقریبا گرم بزار اطراف گوشش  احتمالا شوید چرک رو نرم میکنه مومی شکل نشه   استنباط خودمه

میتونی نمک گرم کنی بزاری لای پارچه  ولی بچه رو نسوز نی بگو تا سوختی بگو تا جابجا کنم بزارم رو اون  گوشت

تازگی سرما خورده بود؟

یک ماه پیش ولی سرفه هاش ادامه داشتن اما کم بودن 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
آره عزیزم انقد استرس نداشته باش قطره میده برطرف میشه 

بند دلم پاره شده ...

ممنونم عزیزم

اصلا نگران نباش 

به امیدخدا 😔

گوشش دردنمیکنه؟

نه میگه وقتی همه جا ساکته گوشم صدا میده 

ولی چند ماه پیش سرماخورده بود میگفت درد میکنه دیگه خوب شد زود 

منم پیگیری نکردم😔

عزیزم آنتی بیوتیک فارمانتین ۶۴۳ عالیه ولی اگه  دکتر تجویز کرد وگیر آوردی  دو شیشه بگیر چون ...

ممنونم گلم ❤

براش نذر کردم مشکل خاصی نداشته باشه😔

شستشو گوش عوارض داره  ساکشن برای بزرگسالان خوبه برای کودکان حتی ساکشن هم باید به آرام‌آرام بشه ...

کرمانم عزیزم

الان  متخصص گوش حلق بینی نوبت گرفتم براش 

نمیدونم باید ببرم دکتر یا شنوایی سنج

آنتی بیوتیک خوبش میکنه  حوله تقریبا گرم بزار اطراف گوشش  احتمالا شوید چرک رو نرم میکنه مو ...

باشه عزیزم از مدرسه بیاد انجام میدم 

مرسی مهربون