2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن و دردسرااااش🥴🤕

7303 بازدید | 31 پست

پسرمو تقریبا دو هفتست ک شروع کردم از پوشک روز بگیرم، خداروشکر موفق هم بودم، دیگه جیش و پی پیشو میگه، اما مسئله اینجاست ک از اونجایی ک خیلی آب بازی دوست داره هر ده دقیقه ی بار شلوارشو درمیاره و میگه مامان جیش😭

خسته شدم میگم کاش الان از پوشک نمیگرفتمش، کمر دردم چند روزه کمرم آسیب دیده از طرفی این جوجه رو میبرم دسشویی تا بغلش نزنم نشورم، بیرون نمیاد ک نمیاد و همکاری نمیکنه برا شستن و بیرون اومدنش

موندم چ کنم🤕

مامانایی ک تجربه دارن تا کی این روند ده دقیقه ای ادامه داره🙁

انسان در مکانی که بیمار شده هرگز درمان نمیشود🤍

کاش پسر من میرف اب بازی

جیش رو میگه 

ولی دوماه پی پی نمیکنه

فقط، دو روزی یبار پوشکش، میکنم تا پی پی کنه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک ماه کامل تو دستشویی بودم.اونموقع ۱سال و نیمش بود که از پوشک گرفتمش.

الانم ۲سال و ۱۰ ماهشه کل دستشویی و درو دیوارشو همرو میشوره و میاد بیرون اگه خیسم کنه خودشو اشک میریزه که تیس شدم لباسمو عوض کن.

این مال روزاشه.

شبام که فرت و فرت مسواک میزنه!

خدا نگهشون داره 

بچه پرروان تفریحیم ندارن که🤣

خداروشکر که دارمت❤❤💙

من لامپ خاموش میکنم در دسشویی میبندم بلند میشه میگه وایسا منم میام دو سالو نیمشه ولی جیش شبش نمیتونم بگیرم هر شب جیش میکنه تو رختخوابش 

دیوونه کننده است از پوشک گرفتن بچه مخصوصن پسر

من یک ماه کامل تو دستشویی بودم. الانم ۲سال و ۱۰ ماهشه کل دستشویی و درو دیوارشو همرو میشوره و میاد ب ...

وای خدا چ با نمک😂😂😂

ولی خدایی برا مامانا حرص داره هاااا🤕😭

هیچی شش ماهه از پوشک گرفتمش هروقت دلش آب بازی بخواد الکی میگه جیش و می‌ره استیناشو میده بالا شلوارشو در میاره می‌ره قشنگ یه ربع اونجا معطل می‌کنه بعد میاد بیرون🥴🥴🥴🥴🥴

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
هیچی شش ماهه از پوشک گرفتمش هروقت دلش آب بازی بخواد الکی میگه جیش و می‌ره استیناشو میده بالا شلوارشو ...

وای ن من دیگه توان ندارم😂😂😂

من لامپ خاموش میکنم در دسشویی میبندم بلند میشه میگه وایسا منم میام دو سالو نیمشه ولی جیش شبش نمیتونم ...

باید شبا خودت ببریش من پسرم اگه خودشم نگه جیش داره حدودای ساعت پنج خودم میبرمش

من یک ماه کامل تو دستشویی بودم.اونموقع ۱سال و نیمش بود که از پوشک گرفتمش. الانم ۲سال و ۱۰ ماهشه کل ...

منم روانی میشم از دستش همه اش میشینه آب باز میزاره شلنگ میگیره همه جا رو خیس میکنه

خب باهاش جدی برخورد کن بگو که اب بازی اینجا نمیشه

میگم دیگه میشینه کلا تکون نمیخوره، بهش میگم خو بازم جیش داری بکن تا بریم بیرون، میشینه، میخوام بلندش کنم جیغ میزنه جیش دارم و همین روند ادامه دااااارد، تا ی پنج دقیقه ای همینجوری میمونیم تا خودش خسته بشه بلند بشه بشورم بیارمش بیرون