2777
2789
عنوان

تپش قلب

89 بازدید | 9 پست

سلام دوستان 

من چند وقته ک بعضی شبا موقع خواب تپش قلب شدید میگیرم ک تا 170 اینا میره و از شدت بد حس شدن بدنم کم کم خوابم میگیره 

و ب جز این در حالت عادی هم ضربان قلبم بالاس 

احتمال میدین بخاطر چی باشه؟ 

اینم بگم ک عصبی هستم 

از دکتر هم میترسم ک یه موقع بگ قلبت مشکل داره 

ولی واقعا خیلی اذیتم میکنه

با این که حتی تو زندگیمون یه روز خوبم با هم ندیدیم امام هنوزم باور نکردم ما زنده ایمو از هم بریدیم🙃💔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمی‌دونم واقعا ربطی داره یا نه 

پدرم قبلا موقع سجده به شدت نفسش تنگ میشد بعد از چند سری حجامت بهتر شد 

شما هم اگر امکانش رو داری پیگیر باش 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

چندتا دلیل میتونه داشته باشه اول اینکه همون اعصاب و استرس و این چیزا دومیش ممکنه بدنت کم آب شده باشه قلب تلاش میکنه که خونرسانی رو انجام بده(طبق تجربه خودم) سومم اینکه قلبت خدای نکرده مشکلی داشته باشه دیگه احتمالات بعدی رو پزشک میتونه تشخیص بده فقط 

عزیزم حتما برو دکتر، شوخی نگیر. یه داروی ساده بهت میده مشکل حل میشه. اول که احتمالا پروپرانول میدن، اوکی نشد چیزای دیگه. شاید هم یه داروی ضد اضطراب بهت بدن. احتمالا از اضطراب باشه.

عزیزم نمی‌دونم واقعا ربطی داره یا نه  پدرم قبلا موقع سجده به شدت نفسش تنگ میشد بعد از چند سری ...

ممنونم عزیزم 

با این که حتی تو زندگیمون یه روز خوبم با هم ندیدیم امام هنوزم باور نکردم ما زنده ایمو از هم بریدیم🙃💔 
چندتا دلیل میتونه داشته باشه اول اینکه همون اعصاب و استرس و این چیزا دومیش ممکنه بدنت کم آب شده باشه ...

مرسی عزیزم 

ممنون از راهنماییت 

عزیزم حتما برو دکتر، شوخی نگیر. یه داروی ساده بهت میده مشکل حل میشه. اول که احتمالا پروپرانول میدن، ...

وای خیلی میترسم 🥲

مرسی از راهنماییت 😘

دکتر نرفتن بدترین انتخاب میتونه باشه.اگه الان با یه قرص حل بشه بعدا ممکنه درمان طولانی تر طول بکشه.حتما با یه دکتر خوب آنلاین یا حضوری مشاوره کن و تمام علائم و حالتاتو بگو.ایشالا که چیزی نباشه