2777
2789
عنوان

بچم 5 ماهشه خانما بیاین

201 بازدید | 13 پست

پسرم 5 ماهشه آلرژی به پروتئین گاوی داره 

شیر خشک ha میخوره. دکتر بهش شربت کلسیم استئوکر داده بهش بدم بد نیست چون میگن سنگ سازه کلیه است چیکار کنم؟ 

برای سلامتی نی نیم دعا کنید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما حرف دکتر رو قبول نداری اون وقت ازما که نه تخصص داریم نه چیزی سوال میپرسی

میخواستم کسایی که تجربه دارن بگن ک ببینم خدای نکرده مشکلی پیش نیامده دادن. بعدشم بعد این همه سختی و تشخیص و تجویز های اشتباه دکترا دیگه اعتماد ندارم بهشون چون همین دکتر گفت من آلرژی و قبول ندارم ولی گفت بچت خیلی ضعیفه 

یعنی نظر ما از نظر دکتر مهمتره؟؟

بعضی وقتا تجربیات مادرا واقعا بیشتر بدرد میخوره. دیگه به دکترا نمیتونم اعتماد کنم پسرم و خیلی اذیت کردن اصلا نتونستن تشخیص درست بدن یک ماه بچم اسهال بود 

برا چی این شربتو داده پسر منم حساسیت داره آپتامیل پپتی میخوره ولی خیلی وقته نبردمش دکتر ۶ ماهه شه

دکتری ک حساسیتش رو تشخیص داد گفت احتیاجی نداره. البته اون دکتر کلا دارو نمیده ب بچه ها مگه واقعا وخیم باشه. حتی گفت ویتامین اد و مولتی ویتامین هم نیاز نیست بدی. 

هفته پیش سرما خورده بود بردم ی متخصص دیگه بعد گفت بچه خیلی ضعیفه کلی هم دعوا کرد ک بچه رو شیرخشکی کردم. گفت اصلا من آلرژی و قبول ندارم. شربت کلسیم داد حالا من نمیدونم بدم یا نه

برا چی این شربتو داده پسر منم حساسیت داره آپتامیل پپتی میخوره ولی خیلی وقته نبردمش دکتر ۶ ماهه شه

بچه شما غذا خور شده؟ چیا میدین بهش.؟ ب غیر پروتئین ب چیزای دیگم حساسه؟