2777
2789
عنوان

چه غلطی کردم به دنیا اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 24 پست
بابات در قید حیاته؟

بله اما از صبح تا شب سرکاره  چن بار بهش گفتم مامان این حرکتاش چ معنی میده  اونم گفت چیکار کنم باباجان بخاطر داداشت چون کوچیکه باید تحمل کنم  وگرنه الان خیلی وقت بود طلاق داده بودمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیک هم زندگی کردن خود بخود این مشکلات رو ایجاد میکنه

مثلا جاریم و مادرشوهرم رابطه خیلی خوبی داشتن تا به دلایلی جاریم یک سال رفت خونه مادرشوهرم موند کلی بی احترامی ایجاد شد بینشون جاریم حس میکرد مادرشوهرم میخواد شوهرشو ازش بگیره 

مادرشوهرمم حس میکرد جاریم میخواد بین اون و پدرشوهرم اختلاف بندازه 

الان از هم دور شدن روابطشون بهتر شده

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 
اره ۱۱ سالشه

من فکر میکنم مادرت تو دوره‌ای که همسن شما بوده و تازه ازدواج کرده نتونسته عشق و محبت رو از طرف پدرتون تجربه کنه بعد چندین سال و با ازدواج شما اون حسه برگشته که الان با محبت به شوهرت میخواد جبران کنه 

البته نظر منه

همسرم ۲۷ مادرم ۴۵

خب بده که اینجوری . منم مامانم ۴۵ سالشه همسرم ۳۲ سالشه ولی خیلی سنگین باهم رفتار میکنن تو هیچیه زندگیمم مامانم دخالت نمیکنه چه برسه شوهرداریم . بنظرم بهش تذکر بده و کمترم مسائل زندگیتو پیشش بگو

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️