سلام بچه ها واقعا حالم بده اصلا نمیتونم درک کنم چرا اینجوری میکنه ماباهم تو ی ساختمون زندگی میکنیم امشب شوهرم از سرکار اومد خونه تو آشپزخونه داشت براخودش غذا میکشید مادرش اومد دید شروع کرد ب دعوا کردن ک تو از صب رفتی سرکار الان نباید بری آشپزخونه باید بشینی زنت غذا بذاره جلوت من هیچوقت واسه شوهرم کم نمیذارم خودشم میدونه همیشه میگ تو خیلی بخاطر من اذیت میشی همسر من نهار میبره سرکار خیلی وقتا من ۴صب براش غذا پختم آماده کردم اما خب بعضی وقتا آدم خسته میشه دیگ خلاصه ک کلی حرف زد شوهر منم از خونه رفت بعد مادرش اومد دوباره سرمن داد و بیداد کرد وقتی همسرم اومد خونه دوباره شروع کرد ب فحش دادن ب من و ب پدرم فحش داد منم نتونستم جلوی خودمو بگیرم سرش داد زدم گفتم تو حق نداری ب پدرم فحش بدی آخه پدر من فوت شده😓خیلی ناراحت شدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهر من هیچوقت ب مادرش بی احترامی نمیکنه بارها پیش اومده بحثمون بشه همیشه سعی کرده دوتامونو آروم کنه ولی امشب من کلی گریه کردم اونم رفت ب مامانش گفت براچی ب پدرش فحش میدی گفت خونمونو جدا میکنیم ولی آخه تو این شرایط مک میشه
مادر شوهرت چطوری وارد خونه شد؟ مگه خونه شما مستقل نیست؟ یعنی خودش در و باز میکنه میاد؟
با شوهرت صحبت کن بهش بگو احترام پدر و مادر چه زنده باشن چه به رحمت خدا رفته باشم واجبه، بگو خودش با مادرش صحبت کنه و ازش بخواد دیگه تو کارهای شما دخالت نکنه
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
نباید جلوی مادرش سکوت میکردی که شوهرت فکر کنه حق با مادرشه .مودبانه جوابشو میدادی با جف ...
سکوت نکردم بخدا هروقت یچیزی میگ صداشو تو پله میشنوم جرعت نمیکردم جوابشو بدم میگفتم بزرگتره ولی امشب تا اسم بابامو آورد درو باز کردم تو پله شروع کردم ب داد زدن