2777
2789

میدونم با کرونا از دست میدی..  میخوام بدونم با سرما خوردگی هم ممکنه از دست بدی؟ چند روزه مریضم..  الان سرفه اذیتم میکنه..  چند نفری با هم مریض شدیم ولی فقط شوهر خواهرم رفته ازمایش گفته کرونا نیست..  اگه نیست چرا من بویایی چشایی ندارم؟؟؟ حالا اون به درک الان سرفه اذیتم میکنه .. خیلی چیزها خوردم خوب نشدم چی بخورم؟😔😔😔

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرما نخوردی آنفولانزا گرفتی همه علائمت برای آنفولانزات 

واقعا!!!  ای خدا خسته شدم از مریضی😔😔

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
وای از سرماخوردگی نگو ک دارم از گلو درد میمیرم با پالتوهم زیر دوتا پتو خوابیدم هنوز سردمه🥶🥲

منم اولش گلوم و بدنم وحشتناک درد میکرد الان سرفه میزنم زیاد..  کاش گلوم درد میکرد نه سرفه😭😭😭

کرونا های جدید دیگه با آزمایش و پی سی ار قابل تشخیص نیست اصلا، سر کارش گذاشتن بیچاره رو

جدی میگی؟؟؟ مگه نگفتن کرونا خیلی ضعیف شده پس چرا اینجوریه؟

عین خانواده ما  همه به طرز بدی سرما خوردیم بویایی چشایی نداریم صدامون گرفته  و گلو درد ...

وای گفتی!!!  منم همش سؤالم اینه این چه کوفتیه که از همیشه که مریض میشم شدیدتر گرفتم..  البته ما رفتیم خونه خواهرم یه شهر دیگه گرفتیم...  الان همش میگم این میکروب برای اون شهر بود...