2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۶ ساله باهمیم😁 قشنگ آشناییم 

خب پس مبارکه 

یکی تو اشناهامون بود اصلا همو نمیشناختن تو ده روز همه کارارو انجام دادن و چقدر هم مادر شوهرم افتخار میکرد زود عقد کردن 

بعدش که بیچاره ها به مشکل خوردن همین ادم میگفت اخه کی ده روزه عقد میکنه 😐

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خب پس مبارکه  یکی تو اشناهامون بود اصلا همو نمیشناختن تو ده روز همه کارارو انجام دادن و چقدر ه ...

🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ این خیلی ضایس 

آدم ی وسیله واسه خونشم‌میخواد بخره چند روز تحقیق میکنه لااقل دیگه چ برسه به ازدواج 

هعی از آشنایی تا عقدم ۳ماه هم نشد کلش ن ب اون صورت راضی نیستم

باز مال تونزدیک سه ماه بوده 

این اشنای ما رفتن خواستگاری ج بله داد و ده روز بعدم عقد 

بدون هیچچچچ شناخت و نسبت فامیلی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

باز مال تونزدیک سه ماه بوده  این اشنای ما رفتن خواستگاری ج بله داد و ده روز بعدم عقد  بد ...

😁😁😁😁آدم میمونه 

اینا کین دیگه مگه میخوان خونه بخرن!!!

بعضی ها حقشونه هربلایی سرشون بیاد

اگه از قبل اشنايي داشتين كه مشكلي نيست عزيزم😁

مباااركه و خوشبخت بشي ايشالا❤️❤️يه خواهش دارم ازت

لطفا اگر تونستي و منو يادت موند موقعي كه عقد كردين براي منم دعا كن به كسي كه ميخوام برسم.خيلي روزاي سختي رو داريم ميگذرونيم🙂

😁😁😁😁آدم میمونه  اینا کین دیگه مگه میخوان خونه بخرن!!! بعضی ها حقشونه هربلایی سرشون بیاد

بنده خدا دختره ازدواج دومش بود 

این اشنای ماهم پسر بود 

از هول حلیم افتاده بود تو دیگ دختره 

بعدنا میگفته که پسرتون شبیه عکساش نبود و من چون دیدم شما اهل بگو بخندین انتخاب کردم و ج مثبت دادم و این حرفا 

بعد هی الان که دیگه رفتن زیر یه سقف هی میرن مشاوره

والاع من ادمایی رو دیدم عاشق هم بودن اخرش از هم جدا شدن بعد نمیدونم چجوری یه سریا دل میکنن تو یه هفته....