2777
2789

شیرخشک بخور

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وعده های غذاییتو زیاد کن

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

چطوری عزیزم 

اول ازمایش دادم ک مطمئن بشم بخاطر تیروئید نیست

بعد وزن اولیمو گرفتم۵۸کیلو بودم

بعد گشتم دنبال اینکه چی یاعث شده لاغر بمونم

یکیش این بود ک خیلی وقتا گرسنم میشد ولی یا باخطر تنبلی یا بخاطر اینکه غذایی ک دوست داشتم نبود غذا نمیخوردم و گرسته میموندم و اشتهام بسته میشد

ی چندتا نکته رو رعایت کردم ک خیلی تاثیر داشت

اول اینکه بشقاب بزرگ استفاده کردم ی ترفنده برای گول زدن ذهن ک باعث میشه بیشتر غذا بخورین

وعده هامو تقسیم کردم مثلا صبحونه میخوردم یکی دو ساعت بعدش ی لقمه نون پنیر یا بسکویت بعدش ی بشقاب نهار ی ساعت بعد نهار دوباره ی بشقاب دیگه و همینطوری تا شب یذره یذره میخوردم و با فاصله کم ولی خیلی تاثیر داشت 

یکی دیگش اینکه صب هیلی زود بیدار میشم و ورزش میکنم بخاطر همین زود ضعف میکنم و کلی صبحانه میخورم

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

شیرخشک خالی؟ 

نه با ابجوش یا قهوه و کاپوچینو

چطوری عزیزم 

ولی چیا خوردم ک چاق شدم

صبحانه کره بادوم زمینی رو با شیره انگور قاطی میکردم و میخوردم ی کاسه ماست خوری پر فقط شیره و کره بادوم زمینی با نون سنگک میخوردم

بعد صبحانه ی قرص مولتی منریال میخوردم

قبل نهار و حینش اصلاا اب یا سالاد نمیخورم

عصرونه ها ی لیوان شیر محلی با بسکوییت یا کیک خونگی میخورم

بعد شامم حدودای ساعت ۱۰و۱۱ دوتا تخم مرغو سیب زمینیو اب پز میکنم با کره و نون سنگک لقمه میگیرم میخورم

با همین روش از ابان تا حالا حدود۷کیلو وزنم بیشتر شده

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎