2777
2789

من تا لحظه اخر در حال تلاش بودم تا زندگیمو درست کنم فکر میکردم میشه اگه میدونستم معتاده انقدر بش گیر نمیدادم بنده خدا شب نخوابیدناش حیرون بودنش بیرون رفتناش دست خودش نبود بیقرار مواد بود خیلی ناراحتم ک زندگیم تباه شد زندگی بچم که الان اصلا درکی از پدر نداره خیلی بش وابسته بود شب اخر داد میزد بابااااا نصفه شب بلند شد جیغ میزد بابا خیلی شب بدی بود برای منو پسرم ولی گذشت یکسال گذشت الان تنها زندگی میکنیم

۶سال پیش اولین ولنتاینمون یه خرس بزرگ و یه کتاب بم هدیه داد کتابو اوردم یادگاری تنها چیزیه ک ازش یادگاری دارم 

پسرم همه دنیام 😘💋💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسوزه پدر اعتیاد، الهی خیر نبینن که جوونا رو اینطور بدبخت میکنن...

الان کجاست حالش چطوره ؟ پسرت باباشو میبینه ؟🥺

هر پرهیزکار گذشته ای دارد ،و هر گناهکار آینده ای ... پس، قضاوت نکن🤫🚫👩‍🦯
کاش کمکش کرده بودی ترک کنه. اگه مرد خوبی بود کاری بود به هرحال هیچکس پدر خود بچه نمیشه

یه بار بش فرصت دادم نتونست البته ب من نگفت نگو شیشه ای شد بعدم پلیس گرفتش بازم بش فرصت دادم گفتم حق طلاقو حضانتو بده بمونم خودش راضی بود مامانشو خالش نذاشتن

این ادمی ک من دیدم دیگه ترک نمیکنه نه کاری نبود یه تنبل به تمام معنا بی مسئولیت

پسرم همه دنیام 😘💋💕
یه بار بش فرصت دادم نتونست البته ب من نگفت نگو شیشه ای شد بعدم پلیس گرفتش بازم بش فرصت دادم گفتم حق ...

متاسفم عزیزم از اینکه همچین تجربه تلخی داشتی ولی ازت ممنونم که بچه ات و بالای سرش وایسادی. خدا قوت مادر فداکار 🌹

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
نمیدونستی گرفتار مواد شده؟

یه بار تریاک ازش دیدم بش گفتم رفت ترک کرد منم کمکش کردم دفعه دوم نفهمیدم تا پلیس گرفتش گرفتار شیشه شده بود زرنگ شده بود منم تو شهر غریب با بچه چجوری میفهمیدم فقط خدا کمکم کرد استاد پیچوندن بود

پسرم همه دنیام 😘💋💕
بسوزه پدر اعتیاد، الهی خیر نبینن که جوونا رو اینطور بدبخت میکنن... الان کجاست حالش چطوره ؟ پسرت باب ...

ازش خبر ندارم یه بار اومد دیدش دیگه نمیاد نفقه هم نمیده

پسرم همه دنیام 😘💋💕