بچه ها من یه غلطی کردم نمی دونم چطور جمعش کنم . من امسال برج ۴ عقد کردم . بعد اوایل نامزدم خیلی اصرار داشت که وام ازدواج منو بگیره برای خودش منم اوایل خام بودم و میگفتم باشه با مامانم صحبت میکنم مامانم خیلی راضی نبود و میگفت نه خودمون برای خرید جهیزیه لازم داریم . بعد اون رفت ثبت نام کرد و وام منو که ۱۵۰ میلیون بود گرفت و توی ارزونی ها لوازم بزرگ خونه که با اون بود رو گرفت من بهش گفتم من پول وام رو لازم دارم اونم گفت خوب وام خودم ( خودش) رو میگیرم میدم به تو وام اون ۱۲۰ میلیون بود . خلاصه وقتی رفت برای ثبت نام وام خودش دید ایثارگری باباش برای وامش ثبت نشده که وامش بیشتر بشه بهم گفت صبر کن تا ۱ ماه تا ایثارگری بابام ثبت بشه وامش بیشتر بشه وقتی وام رو گرفتم ۱۲۰ میلیون شما رو میدم . ولی ۱ ماهش شد ۹ ماه و هی دست دست میکنه هر چی هم بهش میگم هی بهونه میاره که سایت بانک رفاه باز نیست و ایثارگری بابام هنوز ثبت نشده صبر کن . امشب وقتی پشت فرمون بود بهش زنگ زدمو کلی توپیدم بهش آخه اجناس از اون موقع تا حالا کلی گرون تر شده و بعد از عید هم گرون تر میشه و دیگه با اون پول چیز های بزرگ مثل مبل و فرش رو نمی تونم بخرم . مامانم کلی دعوام کرد که چرا وقتی پشت فرمون ماشین تو جاده هست باهاش دعوا کردی الانم دلشوره گرفتم چکار کنم ای خدا