2777
2789

من سه تا دندون خراب داشتم تو شیر دهی شکستن به خاطر هزینه بالا دنبال درمان نرفتم تا اینکه دندون نیشم عفونت کرد و دهنم بو میداد رفتم دندون پزشک تخلیه کرد عفونت رو ولی گفت عفونت به استخوانت زده پنیسیلین تجویز کرد تزریق کردم ولی عفونت از بین نرفت گفت نمیتونم پرش کنم باید بکشم حالا تو ۲۶ سالگی باید بدون دندون نیش بمونم خیلی ناراحتم 

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.

من دندونم عفونت کرد خوب نمیشد آخرش دود عنبر نسا دادم تا خوب شد. خنده داره یه ماه آنتی بیوتیک خوردن خوبشنکرد دو تا دود عنبر نسا درستش کرد

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم به حرف یه دکتر اکتفا نکن چن جا برو .

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
آره خیلی اوقات با یه ترمیم ده دقیقه و کم هزینه مشکل حل میشا ولی اگه بزاریم بمونه کار به عصب و ریشه&n ...

دقیقا 

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.
من دندونم عفونت کرد خوب نمیشد آخرش دود عنبر نسا دادم تا خوب شد. خنده داره یه ماه آنتی بیوتیک خوردن خ ...

خداخیرت بده فردا امتحان میکنم حتما 

تو هم به حرف یه دکتر اکتفا نکن چن جا برو .

اره گفتم نمیکشم دکتر برام پانسمان کن برم 

منم کل دندونام ترمیم و عصب کشی میخوان ولی ندارم همه خراب شدن ب زور غذا میخورم دوماه پیشم دندون جلوییم شکست از بس خراب شده بود از پشت،الان هر جا میرم ماسک میزنم 🤕

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
من دندونم عفونت کرد خوب نمیشد آخرش دود عنبر نسا دادم تا خوب شد. خنده داره یه ماه آنتی بیوتیک خوردن خ ...

دود عنبرنسا لامصب وقتی ب چشم و دماغ میخوره خیلی میسوزه و خفه کننده است چطور دندون دود دادی؟

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
منم کل دندونام ترمیم و عصب کشی میخوان ولی ندارم همه خراب شدن ب زور غذا میخورم دوماه پیشم دندون جلویی ...

هم دردیم من به خاطر بو بد دندونم رفتم دکتر وگرنه تحمل میکردم خیلی هزینه دندانپزشکی زیاده

دود عنبرنسا لامصب وقتی ب چشم و دماغ میخوره خیلی میسوزه و خفه کننده است چطور دندون دود دادی؟

دود میکرد دود رو تو دهنم نفس میکشیدم و نگه میداشتم. 

هم دردیم من به خاطر بو بد دندونم رفتم دکتر وگرنه تحمل میکردم خیلی هزینه دندانپزشکی زیاده

دندون ک خراب میشه بو میده بدبختی هم اونجاست هزینه زیاده آدم میمونه چکار کنه 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
منم کل دندونام ترمیم و عصب کشی میخوان ولی ندارم همه خراب شدن ب زور غذا میخورم دوماه پیشم دندون جلویی ...

برو دانشکده دندونپزشکی 

اره گفتم نمیکشم دکتر برام پانسمان کن برم 

پیش چن تا دکتر برو شاید یکی درمان بهتر پیدا کنه. برای معاینه اکثرا پول نمیگیرن

دود میکرد دود رو تو دهنم نفس میکشیدم و نگه میداشتم. 

آها  منم چندتا تو خونه دارم فردا انجام بدم،  ممنون بخدا کم خونی شدید دارم نمیتونم زیاد قرص بخورم برا عفونت دندون

اللهم عجل لولیک الفرج🤲