2777
2789
هر مو فرفری ته ریش دار چشم عسلی چال گونه دار هم کراشههههه که البته باید بگم کراش بنده هستن ایشون که ...

خصوصیات کسی ک بتونه دلمو ببره 

اولللل بدنساز🥲😂

دوم قد بلند چون خودم قدم بلنده باید ازم بلندتر باشه 

سوم ریش یا ته ریش🥲

چهارم هنرمند باشه 🥲🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفیق منم خوراک کره ای هاس فقط رو کره ای ها کراش میزنه اونم همزمان رو ۵۰ نفرر

نه من رو عابران و هر کسی ک ببینم از نزدیک کراش میزنم    

منو نخورین مزاحمت و این چیزا و دعوا درست نمیکنم مرسی  لطفا هم یکم دل داشته باشین کاربری 23 عم هست   
خصوصیات کسی ک بتونه دلمو ببره  اولللل بدنساز🥲😂 دوم قد بلند چون خودم قدم بلنده باید ازم بلند ...

واو  

من نهایتش لباسش مود و کراش باشه و موهاش خوب باشه

منو نخورین مزاحمت و این چیزا و دعوا درست نمیکنم مرسی  لطفا هم یکم دل داشته باشین کاربری 23 عم هست   
نه من رو عابران و هر کسی ک ببینم از نزدیک کراش میزنم      

نه خداروشکر من اینجوری نیستم بالام گفتم دو ساله رو یکی کراشم قبلشم فقط رو یه نفر دیگه کراش بودم که الان ازش متنفرم و این دومین کراشمه و دوساله روش کراشم😂😁(وفاداریو حال میکنی)

نه خداروشکر من اینجوری نیستم بالام گفتم دو ساله رو یکی کراشم قبلشم فقط رو یه نفر دیگه کراش بودم که ا ...

ی تکونی بده لامصب  

من ی بار رو سگ همکلاسیم کراش زدم  

اگه قرار باشه از کراش بگذره ک تا شورتشم نمیتونه خودش انتخاب کنه😏تیپشون با خودمونه🤭😂

حق  

نه خداروشکر من اینجوری نیستم بالام گفتم دو ساله رو یکی کراشم قبلشم فقط رو یه نفر دیگه کراش بودم که ا ...

و منی ک میرم پیاده روی رو هر بدنسازی کراش میزنم 😂هیچکس جا نمیمونه 😂

ی تکونی بده لامصب     من ی بار رو سگ همکلاسیم کراش زدم    

اصن غیر کراش خیلی این یکیو دوس دارم در حدی که رفیقم گف روش کراش دارم می خواستم شیشه قلیونو بکوبم تو سرش اون یکی رفیقم نذاشت ولی شلوارشو پاره کردم😀🤣