2777
2789

من کراش زیاد دارم😂😂😂

حامد: مو فرفری چشم ابرو مشکی قد بلند ورزشکار 

امید موها لخت بور چشماش قهوه ای قد بلندددد

میثم:بور چشا سبززز دوتا هم چال گونه داره ولی قدش ازم کوتاه تره😂😐

محسن قد کوتاه ولی جاذاببب چشا قهوه ای ته ریش مشکی 

میلاد(قد خیلی بلند چشم ابرو مشکی ورزشکار سفیددد😂😁)

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

همع گیر دادن ب رضا پروانه چرا😂 اونم چون فهمید داره میمیره مهربونیش گرف

خدا شاهده من زودتر از همه کراش زدم 😁 😁 

قبلا کراشم حامد بهداد بود اونموقعی که تو سریال می خواهم زنده بمانم بازی کرده بود روش کراش زدم 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کراش زیاد دارم😂😂😂 حامد: مو فرفری چشم ابرو مشکی قد بلند ورزشکار  امید موها لخت بور چشماش ...

ماشالاااا

من یدونه دارم اونم دو ساله روش کراشم

مهدی طغرلی واینره ۲۹ سالشه تو کرمان زندگی میکنه

موهاش فره قدش بلنده تقریبا خوش هیکلت خیلی داف و نازه تیپش همیشه اسپرت یا مجلسیه قیافش هم واقعا نازه چشمای عسلی مانند داره بینی ای داره که به صورتش میاد

من کراش زیاد دارم😂😂😂 حامد: مو فرفری چشم ابرو مشکی قد بلند ورزشکار  امید موها لخت بور چشماش ...

خدایی میثم خیلی کراشه حیف قدش کوتاهه وگرنه میشد عین ترکیه ای ها😍

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
تو مث دوست منی ولی اون بیشتر تر کراش داره و  رو آدمه خیابون هم کراش میزنه😂

من ک برم بیرون بر گردم رو همه کراش زدم ولی اسم اینا رو میدونم دوتاشون فامیلن دوتاش همسایه یکی آخری هم نامزدمه😂😂😂

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

ماشالاااا من یدونه دارم اونم دو ساله روش کراشم مهدی طغرلی واینره ۲۹ سالشه تو کرمان زندگی میکنه مو ...

چ جیگررر🥰😁

خدایی میثم خیلی کراشه حیف قدش کوتاهه وگرنه میشد عین ترکیه ای ها😍

خب الان داره آمپول میزنه ک هم قد من بشه😂😐

ولی من انقد بدجنسم رفتم کلاس والیبال ثبت نام کردم تا قدم ازش بلند تر شه😁

خب الان داره آمپول میزنه ک هم قد من بشه😂😐 ولی من انقد بدجنسم رفتم کلاس والیبال ثبت نام کردم تا قد ...

نامرد 😁