2777
2789

سعید....

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیموتی شالامی 🤧🥺

یه بار یکی گفته بود این با این حجم از زاویه فکش چجوری می‌خواد یکی رو بوس کنه😂😂😂

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!
کراشم از ۱۱سالگیم شوهرم بود ک ۱۸ سالگیم خودش منو دید عاشقم شد و الا من ۲۲ سالمه و اون ۲۱ سالشه و شوه ...

خوش به‌ حالت ولی خدایی یازده سالت بود رو یه بچه ی ده ساله کراش زدی😂😂

نور نتابونی رو شب میبینیم
جلوی موهاش فره کثااافت واای😂😍 البت قبلا موهاش صاف بودا ولی الان خیلی بهتر شده عوضی قرمه سبزی جا ا ...

دقیقا کراشه منم اینطوریه

من زیر ۲۵ سال هر یه روز یه بار یه کراش عوض میکردم سلطان کراش زدنای منظم بودم😩 یادمه رو مربی اموزش رانندگیمم کراش زده بودم یه پیرمرد موقرمز کوتوله شکم گنده بود😭😭😭

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗