2777
2789
عنوان

به همسرم بگم که فکر خودکشی دارم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما با یک نفر که باهاش راحتی در میون بذار عزیزم اگر همسرت باشه که چه بهتر 

توی این موارد حتما به روانپزشک مراجعه کن که با دارو یکم افکارت تحت تاثیر قرار بگیره 

بعدش حتما با یه روانشناس بالینی جلسات مرتب داشته باش که درمان شی 

واقعا لازم نیست ادم هرچی تو فکرشه رو به همسرش بگه  برو پیش روانشناس عزیزم اومدو خوب شدی  ...

عزیزم همسر آدم اگر بخواد ادمو قضاوت کنه که به هیچ دردی نمیخوره 

حتما همراهی همسرشو توی این راه لازم داره 

عزززززیزم چیه بچت .خدا تورو برای بچت نگه داره چطور دلت میاد ی طفل معصومو بی مادر کنی چرا قرص ارام بخ ...

خیلی بهش فکر کردم و تا الان هم به خاطر اون صبر کردم و حتی به خاطر بچم میخوام بگم بهش شاید یه کاری کرد اخه نصف افسردگیم به خاطر اونه و بیشترش به خاطر حرف نزدن خودم

کسی تجربه ای داره؟همه چیز فقط تو مغز خودم میگذره هیچ وقت به کسی نگفتم میترسم فکر کنن دیوونه ام

شما باید هر چی تو فکرته به یک نفر که مورد اعتمادته و قضاوتت نمیکنه و درکش بالاس بگی وقتی چیزایی که تو سرته به زبون بیاری از سرت میره، مگه بقیه آدمها چیکار میکنند که شما نمیکنی،مهم اینه که از درون خودت رو دوست داشته باشی و دیدت رو نسبت به زندگی عوض کنی،شروع کن سپاسگزاری کنی اونوقت خودبخود چشمت به داشته هات که شاید واس خیلی ها داشتنش آرزوس باز میشه مثل سلامتی،همسر،فرزند،سقف بالاسرت و....و میبینی چقدر خوشبختی و زندگیت قشنگه،افکار منفی رو بریز دور و فقط به چیزای خوب و مثبت فکرکن 

شما باید هر چی تو فکرته به یک نفر که مورد اعتمادته و قضاوتت نمیکنه و درکش بالاس بگی وقتی چیزایی که ت ...

ممنون از کامنت قشنگت اما مشکل من اینه که حس میکنم با اینکه توانایی هایی دارم اما هیچ کجا ازشون استفاده نکردم و تو اوج جونی نشستم تو خونه و بچه داری و شوهر داری همین نابود.میکنه مغزمو

منم همین فکرو میکنم الان بهش احتیاج دارم

من روانشناسم عزیزم 

حتما حتما به روانپزشک مراجعه کن حتی شده توی اسنپ دکتر بصورت تلفنی 

اگر هم این قضیه خیلی داره رو مغزت رژه می‌ره که به همسرت بگی یا نه اول با دکترت حرف بزن بعد بگو