2777
2789

سلامم 

من امروز گوشیمو تو اسنپ جا گذاشتم.بعد زنگ گوشیم زدم خاموش بود با پشتیبانی اسنپ تماس گرفتیم،زنگ راننده زدن گفتن نه راننده میگه چیزی جا نزاشته.گفتیم خب شماره راننده رو بدید گفتن نه ما نمیتونیم مشخصاتو بدیم.گفتیم خب چکار کنیم گفنت میرید مراجع قضایی شکایت میکنین نامه میارید ما بهتون مشخصاتو میتونیم بدیم .  بعد باز زنگ گوشیم زدم روشن بود و جواب دادن ادرسو دادن گفتن مژدگانیم میخوایم.یه ادرس پرتتت و نا مشخص.رفتیم وقتی اومدن گوشیمو بهم بدن  دیدم افغان بودن اصلا مشخص نبود از کدوم خونه اومدن.گوشیمو داد گفت میشه رمزشو بزنین وقتی زدم مطمعن شد مال خودمه دادش.مژدگانیشم دادم برگشتم.وقتی برگشتم یادم اومد پشت گوشیم یه سیم کارت بود و مموری که نبودشون دیگه و برداشته بودنش.باز زنگ زدیم میگن اول که شما نباید چیزی جا میزاشتین دوم ک مراجع قضایی شکایت کنین ما نمیتونیم زنگ به مسافر بزنیم میگه چرا تهمت میزنین.و به همین راحتی سیمکارتو مموریم پرررر.حالا سیمکارته مهم نیس.مموریم عکسای قدیمیم روش بود.و هیچ کاری دیگه از دستم برنمیاد.

پ ن۱:دوستان من به هیچکدوم از راننده های اسنپ توهینی نکردم و مشکلی ندارم باهاشون 

پ ن ۲:همچنین با افغان ها مشکلی ندارم و توهینی نکردم 

امااااا اگر چیزی جا بمونه تو اسنپ یا گم بشه 

هیچ کاری انجام نمیدن و مهم نیست براشون .حواستون باشه لطفا:)))

ای وای😐

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اسنپ باشه چه تاکسی ماشین عمومی هست و هرمسافری با یه ویژگی اخلاقی من خودم تو ماشین کیف کارت بانکی پیدا کردم که رمز هم روشون بود حتی ب راننده هم ندادم برم بانکی که کارت ازش بود گفتم روش رمز داره ب صاحبش بدین اونا راحت دسترسی دارن

من اصلا با اسنپ جایی نمی‌رم اصلا اعتماد ندارم فقط آژانس بانوان 

چ ربطی ب اسنپ داره تو آژانس بانوان هم جابزاری وسیلتو بعد شما مسافر بد بشینه وسیلتو بر میداره سوار ماشین عمومی وقتی کسی میشه بایدحواسش ب وسایلش باشهش

عزیزم احتمال این که مسافر بعدی پیداش کرده هم زیاده ....راننده که عقب و نمیگرده ..مرتب مسافر سوار میشه ..یا اینکه قبل یا بعد از سوار شدن  گم کردید 

تمام این احتمالات هست ...شما فقط گیر دادید به راننده اسنپ