2777
2789
عنوان

پرخاشگری

454 بازدید | 34 پست

آبجیم ۴ سالشه خیلیی بد شده

حرف های بد میزنه با اینکه ما اصلا خودمون اونجوری نیستیم مثلا میگه:دهنتو ببند. گمشو. کثافت.گوساله.خر.اسکلو...

من نمیدونم از کی یاد میگیره... ازشم میپرسم میگه خودم واینکه از صب که چشماشو وا میکنه میگه گوشی گوشی گوشی مامانمو برمی‌داره و چیز بدی هم نمیبینه دیانا روما و کارتون های آموزنده...

وقتی میریم جایی از خودش خول بازی درمیاره یچیزی رو بهش نمیدی یا بحرفم گوشی نمیدی میگه میکشمت یا چنگ میندازه یا گریه جیغعععع بلنددددد میکشه ساختمون میلرزه اصلا یچیزی...

به حرفمون گوش نمیده اسباب بازی هاشو میریزه زمین خونه میترکه با اینکه بازی هم نمیکنه بهش میگیم جمع کن جیغ میزههه بلنداااااااااددداااااا ...

چیکارش کنیم😞😞😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم حرفای عجیب غریب میزنه از تو سریالا یاد میگیرن

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
بالاخره از یکی و یجایی یاد گرفته دیگ مگه میشه همچین واکنش هایی 

نه فیلم بد می‌بینیم. نه حرف بد میزنیم.فقط پسر عمش که ۷ سالشه با هم جورن اون یکم بی ادبه وگرنه ما هیچی بهش یاد نمیدیم اینارو

چه عجیب من بچه های اینمدلی میبینم فکر میکنم خانوادش اینجوری پس اینجوری نیست گاهی بنظرم باهاش بازی ...

اینکاررو قبلا کردیم میگیره پاره میکنه میگه نمیخامممممم ولم کنینننن داد میزه😞😞😞😞

نه فیلم بد می‌بینیم. نه حرف بد میزنیم.فقط پسر عمش که ۷ سالشه با هم جورن اون یکم بی ادبه وگرنه ما هیچ ...

پسر منم ۴ سال و نیمشه

شما یاد نمیدین درسته ولی بچه ها به شدت حافظشون قوی و حواسشون جمع

یک بار بشنون تمومه

پسر من از تو پارک از یه پسره گوساله الاغ یاد گرقته یود هیچی دیگه دوروز تموم به پیر جوون سوپر هرکسی و میدید میگفت فکر میکرد چقدر حرفش خوبه

با داستان گفتن و برگه چسبوندن به دیوار و ستاره چسبوندن کلا یادش رفت

واسه اینکه گفتین جیغ مییزنه هم نقطه ضعفتون و پیدا کرده با جیغاش به هدفش رسیده قبلا واسه همین این روش و ادامه میده

خواهر منم همینطور بود الان ۷ سالشه کلاس اولی اصلا مدرسه نمیره اگرم بره اصلا مشق نمینویسه همه ی کلاس ۶امی هارو کتک میزنه😔تو خونه بخاطر چیزای الکی گریه میکنه همشششش گریه با صدای بلند نه نصیحت نه کتک نه مهربونی هیچیییییی تاثیر نداره روش 

دلیلش فقط یک چیز اونم تربیت نادرست مامانم بلد نبوده و نیست بچه هاشو تربیت کنه 😔خیلی ناز نازی بار اومده همه ویز باید مطابق میلش باشه خیلی لجبازه باااایددکاری ک میگه رو انجام بده دوست داره تو پذیرایی همه اسباب بازی هاشو پخشو پلا کنه