2777
2789
عنوان

پرخاشگری

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 34 پست
اینکاررو قبلا کردیم میگیره پاره میکنه میگه نمیخامممممم ولم کنینننن داد میزه😞😞😞😞

کارایی که دوست داره

پارک ببریدش

استخر

باشگاه

ساعتی بذارید مهد

کاردستی

سفال

مچاله کردن کاغذ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترخاله منم ديانا و روما ميبينه پرخاشگر ميشه، خيلي هم اداشونو در مياره…

اراه دقیقا یعنی هرچی اونا بخرن اینم باید داشته باشه دیروز رفتیم بیرون گیررر دادهههه گریهههههه به یه لپ لپ ۱۲۰ تومنی اشغال تهشم براش خریدیم هیچی هم توش نبود جز اتاشغال😞🫥

چه بازی باهاش میکنین؟

فروشگاه بازی اون فروشنده میشه من خریدار

هرروز حتی شده نیم ساعت میبرمش از خونه بیرون روبرو خونه پارکه 

کتاب داستان خیلی دوست داره 

دنبال بازی 

نقاشی 

کتاب های من بلدم بیا و بیین هم گرفتم باهاش کار میکنم

و اینکه من تمام وقتم در اختیار پسرمه

اونم با من همکاری میکنه

تمام کارای خونه رو هم ازش کمک میگیرم

در حد توانش کمک میکنه

لجبازی هم داره هااا مخصوصا وقتایی من حالم بده خیلی بد لج میکنه

از کاراش من خیلی تعریف میکنم خوشحال میشه واقعا که مفید بوده

فکر کنم طبیعی باشه تو این سن چون دختر خاله منم همین جوری بود البته اون از پسرای مهد کودکی که می رفت یاد گرفته بود ولی چیزی که من خیلی دیدم جواب میده اول بی تفاوتی نسبت به رفتارش هست چون وقتی ببینه شما حساس هستید بد تر میکنه دوم اینکه رفتاری نشون ندید که فکر کنه کارش خوبه مثلا بعضی وقتا امکان داره نسبت به واکنشش خندتون بگیره ولی سعی کنید بی تفاوت باشید اگرم مثلا یه چیزی از شما خواست بش بگید اگه مثلا فلان کار رو انجام بدی مثلا وسایلتو جمع کنی بهت گوشی میدم یا حلا هر چیز دیگه ای که می خواد بعدم یه جورایی غیر مستقیم بگید که از رفتارش خوشتون نمیاد مثلا رفتید یه جای بگید بچه فلانی چقدر اذیت کرد  چقدر بد حرف زد اصلا خوشم نیومد اگرم واکنش نشون داد بازم سعی کنید یه جوری رفتار کنید یا حرف بزنید که یعنی مثلا منظپر شما اون نبوده اگرم کار خوب انجام داد یا حرف خوب زد ازش تعریف کنید مثلا به مامانتون یا حالا هرکی بگید امروز فلانی اینکار رو کرد چقد خوب بود چقدر خوشحال شدم وقتی ببینه واسه کارای خوبش ارزش قا‌ئل هستید سعی میکنه جوری رفتار کنه که شما ازش تعریف کنید

ز چشم بد رخ خوب تو را خدا حفظ...   
اراه دقیقا یعنی هرچی اونا بخرن اینم باید داشته باشه دیروز رفتیم بیرون گیررر دادهههه گریهههههه به یه ...

خيلي بده بنظرم اين فيلما ، اخه بچه نميتونه بفهمه توي واقعيت و زندگي معمولي اين چيزا نيس، شايد بخاطر همين پرخاشگر ميشه

اراه دقیقا یعنی هرچی اونا بخرن اینم باید داشته باشه دیروز رفتیم بیرون گیررر دادهههه گریهههههه به یه ...

منم این مشکل و داشتم

هرروز اسباب بازی میخواست همشم آشغال شوهرم بعدش کلی حرف میزد این چرت و پرتا چیه واسش میخری 

هیچی بدتر از این لپ لپه اعصابم خورد نکرد

۱۰۰ تومن خریدم یه حباب ساز ۴۰ تومنی توش بود😑😑

واسش قلک گذاشتیم

گفتیم جمع شد هرچی خواستی بخر 

پولاش جمع شد هفته پیش باز کردیم بردمش اسباب بازی فروشی به انتخاب خودش ماشین آتش نشانی خرید

البته کار آسونی نبود اوایل زیاد همکاری نکرد  مثلا یه روز کلا نشست وسط پیاده رو که همین الان باید من و ببری سوپر اسباب بازی بخرم منم کوتاه نیومدم گفتم کارتم همرام نیست😐