2777
2789
عنوان

به همفکری تون نیاز دارم! مربی پرورشی بمونم یا برم آموزگاری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 49577 بازدید | 138 پست

@هیمالایا  

سلام عزیزم 

یه سوال ازت داشتم ،برای اموزگارا ابلاغ معاون پرورشی میزنن؟

چون شما برعکس این قضیه که از معاون پرورشی به اموزگاری تغییر حرفه بدی موقعیت داشتی 

و اینکه اموزگارا ۵ روز در هفته کارن ،معاون پرورشی چه طور؟

🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@هیمالایا سلام عزیزم یه سوال ازت داشتم ،برای اموزگارا ابلاغ معاون پرورشی میزنن؟چون شما برعکس این قض ...

سلام عزیزم

کلا تغییر رشته در رشته های آموزگاری،تربیت بدنی و پرورشی سخت بخاطر کمبود نیرو

معاون پرورشی کامل باید مدرسه باشه و اینکه تابستان هم دو روز در هفته در مدرسه حضور داشته باشه

سلام عزیزمکلا تغییر رشته در رشته های آموزگاری،تربیت بدنی و پرورشی سخت بخاطر کمبود نیرومعاون پرورشی ک ...

اخه برای ادامه تحصیل اموزگاری و معاونی که هر روزن مشکل یکم ،یعنی هیچ جوره ابلاغی نمیشه گرفت که تایم مدرسه رفتن کمتر بشه ؟

🌱

سلام استارتر بلاخره برگشتی آموزگاری؟یا همون پرورشی موندی من موندم بین دوتاشون آموزگاری خیلی دویت دارم ولی قصد بارداری دارم به نظرتون کجا بمونم برام راحتتره آموزگاری یا مربی پرورشی؟

ببخشید چادر برا معلمان پرورشی الزامیه؟ من ازمون کیفیت بخشی مربی تربیت بدنی و سلامت قبول شدم منطقه ای ...

مربی های پرورشی کسایی که من دیدم اکثرا چادری هستن ولی برا تربیت بدنی و بهداشت دیدم کسایی که با مانتو بودن

الزامی ندیدم برا اونا

سلام آیا از پرورشی میشه رفت تو آموزشی با ارشد پیام نور؟؟امکانش هست؟؟

همه چی امکان داره اگر نیاز داشته باشن یا پارتی داشته باشید.

ولی روال عادی فعلا امکان تغییر سمت برا نیروهای پرورشی و تربیت بدنی به آموزشی نیست چون کمبود دارن

ببخشید مربی تربیت بدنی و سلامت تو مدرسه چیکار باید بکنه؟من امسال تازه قبول شدم یه کم دو دلم، و یه سو ...

تابستان فقط مدیران و کسایی که پست معاونت دارن باید مدرسه بیان و برا بقیه تعطیل هست

مثلا چیکار میکنن پرورشی ها؟

تمام مراسمات تقویم و مذهبی برنامه داشته باشی، مسابقات مختلف باید اجرا بشه، گزارش کار حتماً باید بفرستید، هر اتفاق جدید و مهم بیفته باید مراسم بگیری

ببخشید شما میدونین کار مربی بهداشت و سلامت چیه؟

تا جایی که من دیدم نکات تغذیه و بهداشتی برا بچه ها میگن،قرص آهن میدن،با بهداشت منطقه در ارتباط هستند و آمار سلامت دانش آموزان رو براشون میفرستن، موهای رو چک میکنم برا شپش...