2777
2789

ما قصد داریم برای نوروز سفر بریم قشم میخوام ببینم خیلی شلوغ میشه خونه و جا و مکان میشه راحت پیدا کرد یا سخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما عید رفتیم ولی کرونا بود خلوت بود 

جاهم از قبل باید رزرو کنید وگرنه اذیت میشید

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اخهذمن عید کلافه میشم تعطیلی هست ماه رمضون هم هست جایی نمی‌ریم دوست داریم سفر الان نمیشه بچه ها مدرس ...

ببین عید اصلا راحت جا گیر نمیاد... داغونه... من هرسال میرم دلم بحال مسافرامیسوزه... همه جا محبورن چادر بزنن

پارسال که خیلی وحشتناک بوده. همه پشیمون بودن. البته پارسال بخاطر چند سال تعطیلی همه جا شلوغ بود. ما کیش بودیم. اونجام به نسبت سالهای قبل شلوغتر بود.‌اما خب نظم و تمیزیش قابل قیاس با قشم نبود

پارسال که خیلی وحشتناک بوده. همه پشیمون بودن. البته پارسال بخاطر چند سال تعطیلی همه جا شلوغ بود. ما ...

با هواپیما رفتید یا ماشین شخصی 

ببخشید میپرسم هزینه تون از بیست تومن بیشتر شد

با هواپیما رفتید یا ماشین شخصی  ببخشید میپرسم هزینه تون از بیست تومن بیشتر شد

خواهش میکنم عزیزم. ما با ماشین خودمون رفتیم. نه ما سه نفر بودیم. دقیقا ۲۰ تومن شد. ولی خب امسال همه چیز خیلی گرونتره. و ما اصلا خرید نداشتیم