2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلند دیده میشه خیلی خوبید اخر زایمان چند کیلو شده رودید؟

اول بارداری ۵۰ 

اخرش ۵۹ 😐🤣

کلن خیلی سخت وزنم میره بالا 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
😂گفتم ک  حالا فک میکردی چندم

فک کردم هم قد اسی هستی ولی از اون لاغرتر میگفتمت.. نهایتا ۶۹ بهت میخورد... حالا که گفتی قدت ده سانت کوتاهتره نهایتا ۵۷ تا ۵۹ میگفتم ولی قد بلندتر دیده میشدی خدایی تو عکس

چه خوب من که ۲۰ کیلو اضافه کردم 🤣🤣

من ارزوم تپل شدنه 😂

الان ۵۳ ام خوب شده اندامم دیگه نمیخوام 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
فک کردم هم قد اسی هستی ولی از اون لاغرتر میگفتمت.. نهایتا ۶۹ بهت میخورد... حالا که گفتی قدت ده سانت ...

عکسو برش زدم البته  خیلی اومده جلو شاید واسه همونه

خوبی خیلی دیگه همین جور بمون نینیت چطوره رفلاکس و کولیک اینا نداره؟

اره زیاد ک‌نمیشه 

کم نکنم فقط 

ن خداروشکر تا ۴۰ روزگیش یکم دلدرد میشد کم 

الان خوبه خداروشکر 

نی نی تون دوماهگی چند کیلو بودن

من نی نی هنوز ۴۵ روزشه ۴ کیلو بود ۴۰ روزگی ولی شب و روز گریه میکنه

پسر اول منم تا ۳ ماه فقط گریه میکرد از دلدرد کولیکش شدید بود طفلی 

خودم پدرم دراومد هیچی ام فایده نداشت 

اما دخترم خداروشکر اینجوری نبود وگرنه رسما میمردم