2777
2789
عنوان

مامان دوقلوها بیایین😍

515 بازدید | 22 پست

سلام شبتون بخیر و خوشی😍

ی سوال دارم اونایی که دوقلوحامله بودن شکمتون خیلی بزرگ بود یا نه معمولی بود؟

چه حسی داره که دوتا نی نی توی دلت باشه؟

(این تاپیکو زدم چون خیلی دوقلو دوست دارم و خودم بچه ندارم هنوز)😁

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۵ ماهگی بزرگ نبود ولی بعد ۵ ماهگی یه دفعه خیلی بزرگ شد

اخی چه خوب

زایمانتون چطور بود؟طبیعی یا سزارین؟

سختیاش چطوری گذروندین؟

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
من یه سوال دارم. وقتی به دنیا اومدن با بچه داری چطوری سر کردید؟ سرویس نشدید آیا؟

دقیقا منم این سوالو از این کاربری که اینجا نظرنوشته پرسیدم ...ببینم چی میگه

نه. اندازه یک قل هم نبود. ۷ کیلو اضافه کردم تا زایمان.    ۳۳هفتگی سز اورژانسی شدم.   دو    و    دوکیلو و صد گرم بودن.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
وای منم خیلی دوست دارم دوقلو داشته باشم ولی تو فامیلمون هیچکس تا حالا دوقلو بدنیا نیاورده و کلا تو ژ ...

بله میشه انگار ...

دکتر یه امپولی چیزی میزنه که قدرت دوقلوزایی میده فک کنم

من یه سوال دارم. وقتی به دنیا اومدن با بچه داری چطوری سر کردید؟ سرویس نشدید آیا؟

به حدی سرویس شدم که از ۲۴ساعت ۲۰ساعت گریه میکردم. دست تنها از بیمارستان تا الان. شوهرمم صبح تا شب سرکار. مشکل مالی هم داشتیم نتونستیم  گهواره برقی بگیریم که حداقل کمی کمکم باشه. زیر ۵۰کیلو رفتم تا ۴۰ روزگیشون. پوستی استخونی شدم. روزی یک ربع میخوابیدم.سرم میزدم که بتونم دووم بیارم.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
به حدی سرویس شدم که از ۲۴ساعت ۲۰ساعت گریه میکردم. دست تنها از بیمارستان تا الان. شوهرمم صبح تا شب سر ...

آخی الهیی میدونم حیلی سخته. من با یه دونه بچه بیچاره شدم چه برسه دو تا‌. الان چند وقتشونه؟

نه. اندازه یک قل هم نبود. ۷ کیلو اضافه کردم تا زایمان.    ۳۳هفتگی سز اورژانسی شدم.   ...

اخی عزیزم.خدانگه اشون داره برات😚😍

نه چندان بزرگ نبود اندازه یه قلو بود که وقتی دنیا اومدن همه تعحب بودن فقط ده کیلو اضافه کردم

چه خوب...

خدانگه اشون داره برات😚

به حدی سرویس شدم که از ۲۴ساعت ۲۰ساعت گریه میکردم. دست تنها از بیمارستان تا الان. شوهرمم صبح تا شب سر ...

وااای چه سختتتت.

الان چندوقتشونه؟

آخی الهیی میدونم حیلی سخته. من با یه دونه بچه بیچاره شدم چه برسه دو تا‌. الان چند وقتشونه؟

ممنون گلم. الان بزرگ‌شدن،۹سالن