2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنین شما هم میترسین؟

405 بازدید | 25 پست

دوستان من الان دوساله همش از اتفاقات بعدمرگ وحشت دارم نه تنهابرای خودم میترسم بیشتر برای خانوادم میترسم اگه فوت بشن من از استرس چیکار کنم چون همش نگران میمونم که الان چی به سرشون میاد دچار عذاب قبر یافشارقبر میشن مخصوصا برای بابام میترسم چون بابام اخلاق تندی داره.اصلا نمیتونم از زندگیم لذت ببرم اصلا آرامش ندارم همش میترسم همش استرس اضطراب نگرانی خسته شدم انقدرپیش روانشناس وروانپزشک رفتم هیچ تاثیری هم ندیدم تورو خدا راهنماییم کنید همینجوری رد نشین😔

ببین باخودت بگو چرا من بشم کاسه داغ تر از آش،مگه من خدام که دارم به جای خدایی که الرحمن الراحمینه و من قدرک درک اون همه بخشندگیش رو ندارم فکر میکنم و مجازاتشون،خداوند از مادر مهربونتره و مطمعنن خالق،مخلوقشو که ساخته دست خودشه خیلی دوست داره،وعشقی که خداوند به بنده هاش داره میلیاردها برابر عشقی که شما به عزیزانت داری،پس تو بندگیت رو بکن و بزار خدا، خداییش و کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین باخودت بگو چرا من بشم کاسه داغ تر از آش،مگه من خدام که دارم به جای خدایی که الرحمن الراحمینه و ...

یعنی شما از عذابهای بعدمرگ برای خودتون وخانوادتون نگران نیستین؟

خدایی نکرده برای یکی ازاونا اتفاقی بیفته شما نگران این نمیمونین که الان دارن عذاب میکشن یاچی؟

والا از چجوری مردن بیشتر میترسم   اون دنیا میدونم عدالتش بیشتره چرا بترسم    دقیق ب اندازه گناهم  عذاب خواهم کشید ن بیشتر    خدا هم بسیاااار بخشنده    ولی از چ جوری مردن  میترسم مثلا تصادف و زلزه و   جور دردناک میترسم بمیرم 😬💔

خاله ی منم مثل شما واسه باباش خیلی میترسید رفت روانشناس بهش گفت تا اخر سالشو تصور کن قشنگ بشیین براش گریه زاری کن و....

خالمم کرد الان خوبه خوب شده

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .

عزیزم اینجوری که زندگی و به کام خودت تلخ می‌کنی . مرگ چیزی جز آرامش محض نیست .. نه سال پیش تویه تصادف، نمی‌دونم چقد طول کشید شاید چند ثانیه یا چند دقیقه تجربه ش کردم چیزی جز آرامش و زیبایی نیست ... ولی متاسفانه برگشتم و اون رویای شیرین خیلی کوتاه بود

گفتم خیلی تنهام ... گفت از رگ گردن به تو نزدیک ترم