ببین باخودت بگو چرا من بشم کاسه داغ تر از آش،مگه من خدام که دارم به جای خدایی که الرحمن الراحمینه و من قدرک درک اون همه بخشندگیش رو ندارم فکر میکنم و مجازاتشون،خداوند از مادر مهربونتره و مطمعنن خالق،مخلوقشو که ساخته دست خودشه خیلی دوست داره،وعشقی که خداوند به بنده هاش داره میلیاردها برابر عشقی که شما به عزیزانت داری،پس تو بندگیت رو بکن و بزار خدا، خداییش و کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا از چجوری مردن بیشتر میترسم اون دنیا میدونم عدالتش بیشتره چرا بترسم دقیق ب اندازه گناهم عذاب خواهم کشید ن بیشتر خدا هم بسیاااار بخشنده ولی از چ جوری مردن میترسم مثلا تصادف و زلزه و جور دردناک میترسم بمیرم 😬💔
عزیزم اینجوری که زندگی و به کام خودت تلخ میکنی . مرگ چیزی جز آرامش محض نیست .. نه سال پیش تویه تصادف، نمیدونم چقد طول کشید شاید چند ثانیه یا چند دقیقه تجربه ش کردم چیزی جز آرامش و زیبایی نیست ... ولی متاسفانه برگشتم و اون رویای شیرین خیلی کوتاه بود
گفتم خیلی تنهام ... گفت از رگ گردن به تو نزدیک ترم