2789
این دومین باره این تاپیک میام چندبار سرچ کردم پیدا نکردم کاش جوری میشد هرشب شرکت کنم

دوست خوبم یا باید ذخیره کنید یا در قسمت بالا علامت ذره بین (جستجو هست) شب های بیداری تایپ بفرمایید اینتر بزنید بعد در بخش تبادل نظر میاد یا با کاربر mylovelyGod جستجو کنید وارد تاپیک ها شوید🌸 سپاس از همراهیتون🌷

🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانومای مهربون دعاکنید خدا دلمو شاد کنه حاجتمو بهم بده🥺🙏🏻

سلام دوست گرامی🌸 حاجت روا باشید ان شاءالله 💟 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷

🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸
سلام دوست گرامی🌸 حاجت روا باشید ان شاءالله 💟 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷

سلام عزیزم شما میتونی با نیت‌ من با قرآن استخاره بگیرید برام🥺 واقعا سر دوراهی بزرگی گیر کردم🥺🥲خیلی واجبه 🥺🥺

اینترنتی نمی‌خواستم ...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!