2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شخصیتا کمال گرام

سالها اینجوری زندگی کردم و تفکرات دیگران برام اهمیت داشت...الان به یک نقطه ای رسیدم که فهمیدم چقد اشتباه کردم و در حق خودم ظلم کردم

در تلاشم خودمو تغییر دادم و این رو نمی دونم مدیون حماقت خودم باشم یا بی مهری اطرافیانم

اما در کل خیلی سخته این تغییر...حسرت روزهایی که رفت و می تونستم خودم رو دوست داشته باشم و فقط خودم مهم باشم می مونه برام...

من یک زنم ...یک زن قوی که همه چیز دارم ...عشق... محبت... سرسختی...احساسات... غم... ترس....شادی.... نشاط...ناامیدی ...زن بودن ساده نیست...مادر بودن داستان نیست... من خودم می خوام داستان خودم رو بنویسم ...پس قوی می مونم و ادامه میدم 😇
من شخصیتا کمال گرام سالها اینجوری زندگی کردم و تفکرات دیگران برام اهمیت داشت...الان به یک نقطه ای ر ...

شما این اشتباه منو نکن که یه عمر پشیمونی می مونه برات.....

من یک زنم ...یک زن قوی که همه چیز دارم ...عشق... محبت... سرسختی...احساسات... غم... ترس....شادی.... نشاط...ناامیدی ...زن بودن ساده نیست...مادر بودن داستان نیست... من خودم می خوام داستان خودم رو بنویسم ...پس قوی می مونم و ادامه میدم 😇

من رفتارم خوبه مهربونم و خیلی دلسوز والا همه مخان جرم بدن و ازم یدشون میان و کلی حسادت میکنن 

راهش اینه ادم مغرور باشه و با همه کس دوری دوستی مهربونی بیش از حد کلا میزارن سر ادم تواین دوره زمونه ایقد کشیدم ک پاشیدم

طور خاصی رفتار نمیکنم و هر حرفی داشته باشم رک میگم فرقی هم نداره کی باشه 

تو اطرافیان خودم دشمن زیاد دارم که چشم دیدنمو ندارن اما سمت فامیلای شوهرم حلوا حلوام میکنن از خاله و دایی و عمو بگیر تا پدرشوهر و مادرشوهر و خواهرشوهر

اعتماد به نفسم درحد صفر 

رو خودت کار کن دختررر میدونی تو این ۷ میلیارد و خورده ای آدم چند میلیون نفر هستند که بعد از دیدنت انقدر عاشقت میشن که حاضر واست هر کاری کنن؟ فقط شانس آشنا شدن باهمه شون رو نداری و تو مدارشون نیستی 

شما این اشتباه منو نکن که یه عمر پشیمونی می مونه برات.....

خوب کسی نمیاد خونه مون من همیشه  سعی میکنم خوب ازشون پزیرایی کنم اوایل هر چی میگفتن هیچی نمیگفتم اما الان رو ترش میکنم 

سلام دوست عزیزم.من یه کانال دارم به اسم ماه و داخلش پادکست درباره انرژی و کارما و ارزشمندی و  حال خوب   و روابط عاشقانه و لذت بردن از زندگی و... میزارم خوشحال میشم جوین شین

https://t.me/zahraaaa7777mojeze