2777
2789
عنوان

ازمون شهری قبول شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 106 پست
توضبییح‌ بده لطفا‌  چطور بودی چیکار کنیم ماهم بار اول قبول شیم منم چند وقت دیگه آزمون دارمم

با یه مربی خوب و باتجربه ترجیحا اقا (چون اقایون اعتماد به نفس بیشتری بهت میدن و کاری میکنن ترست بریزه) کلاس بگیر و تمرین برو...

من مربی اصلیم خانوم بود... دو جلسه هم با مربی دوستم که اقا بود گرفتم... ۳ بارم با بابام رفتم تمرین..

روز ازمون هم با اعتماد به نفس و ارامش و بدون هول کردن برو. انشالا که قبولی اگرم نشد عیب نداره فداسرت.. انقدر برو که قبول شی

من فقط میخوام خوشحالتر باشم...آیا این خواسته زیادیه؟ :)           blue & grey                                                    https://abzarek.ir/service-p/msg/1161113
با یه مربی خوب و باتجربه ترجیحا اقا (چون اقایون اعتماد به نفس بیشتری بهت میدن و کاری میکنن ترست بریز ...

باباتو بردی اموزشگاه؟؟

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبریک میگم آفرین👏👏👏  منم تصمیم دارم بعد از عید ثبت نام کنم شما از قبل رانندگی بلد بودی؟ من ...

خیلی ممنونم💕🦋

موفق باشین شماهم❤️

نه بلد نبودم...

مرداد ثبت نام کردم... ۸ جلسه ایین نامه انلاین... ۱۲ جلسه فرمان...

فرمانم از حدود ۲۰ مهر شروع شد تا اوایل ابان... ۱۷ ابان ازمون ایین نامه..

دیگه نرفتم تا بعد کنکورم با یه مربی دیگه دو جلسه تمرین گرفتم... ۳ بارم با پدرم رفتم و امروزم ازمونم بود...

هزینه اموزشگاه ۲میلیون... جلسات تمرینی هرجلسه۱۵۰تومن

من فقط میخوام خوشحالتر باشم...آیا این خواسته زیادیه؟ :)           blue & grey                                                    https://abzarek.ir/service-p/msg/1161113
چقدر هزینه کردی 

۲تومن اموشگاه...۳۰۰تومن هم جلسات تمرینیم

خیلی ممنونم💕🦋 موفق باشین شماهم❤️ نه بلد نبودم... مرداد ثبت نام کردم... ۸ جلسه ایین نامه انلاین. ...

خیلی ممنون عزیزم ممنون بابت پاسخگوییت. فقط الان همه جاکلاس ایین نامشون انلاین برگزار میشه؟

اگه اینطور باشه خیلی خوبه چون من بچه کوچیک دارم سخته کلاس حضوری برم

خدایا شکرت
ینی از ۳ماه پیش ۳۰۰اضافه شده😢

پس چرا یه مدت میگفتن ۴ ملیونه😐😐

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
خیلی ممنونم💕🦋 موفق باشین شماهم❤️ نه بلد نبودم... مرداد ثبت نام کردم... ۸ جلسه ایین نامه انلاین. ...

میگم نمیشه کلاس های آئین نامه رو نریم؟؟

چن تا مربی داشت اموزشگاهتون ؟راحت میشه مربی رد عوض کرد؟

اموزشگاهمون که مربی زیاد داره ولی من واسه تمرین رفتم پیش مربی دوستم جلسه ازاد گرفتم