2777
2789

یه همکلاسی دارم از شانس بد من خونشون نزدیکمونه 

این درباره همه چی میخواد بدونه 

از دانشگاه میری  مهمونی چون راهمون یکیه میفهمه بعد میپرسه شب تا کی میمونی  بعد خیلیم پیگیره اخرشب پیام میده مهمونی خوش گذشت تموم  شد برگشتی خونتون 

یااینکه خیلی پیگیر معدل منه برگشت بهم گفت وای من خیلی خوشحالم بخاطر موفقیتت برام مهم نیست خودم خراب کردم  گفتم حالا این بهش نمیگن موفقیت که معدل خوب بشه  انشالله میریم سرکار اون موفقیته هنوزم نمره یه درس نیومده بعد گفت نه تو هرچی بگیری اونو معدلت میاد بالای ۱۷  منم چون این حرفو چندبار گفته  بهش گفتم والا  تو انگار بهتر میدونی من حساب نکردم  یجوری  زبون میریزه که ادم میفهمه دروغه 

خلاصه این دومورد از فضولیاش بود  دلم میخواد رابطمو باهاش کم کنم ولی اون ول کن نیست 

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطتتو باهاش کات کنی اولش شاید سیریش بشه ولی میفهمه که دیگه  نمیخوای به هیچ وجه باهاش دوست بمونی 

تو دوستی انقد فضوله ببین فک وفامیل  چی میکشن ازش ازدواجم کنه فردا فضولیه جاری و بقیه رو میکنه دنبال تفسیر رفتارشون میگرده

تو حرفات خودت باش نه یه کپی و تقلید از حرف بقیه حتی اگه کمی🚫 از طرف پاکوچولو دست کوچولوی سایت😺😺😺
رابطتتو باهاش کات کنی اولش شاید سیریش بشه ولی میفهمه که دیگه  نمیخوای به هیچ وجه باهاش دوست بمو ...

هم فضوله هم خیلی سر زبون داره به دروغ محبت میکنه 

اخه خنده داره واسه یه معدل بیای این همه بگی وای من خیلی خوشحالم بخدا  من میموندم چی بهش بگم  ولی ترم قبل من معدل از اون پایین تر بود احساس غرورشو باید میدیدی 

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴