2777
2789
عنوان

عروسی بگیرم یا ن

1738 بازدید | 119 پست

سلام 

ی بحثی بین منو همسرم پیش اومده ک من میگم عروسی میخوام ولی شوهرم میگه پولم کمه اون پولی ک هزینه میکنیمو می‌دیم برای زخم زندگیمون 

ولی من با شناختی ک از خودم دارم نمیتونم بدون عروسی زندگی کنم الان ک فکرشو میکنم عروسی نداشته باشم اعصابم بهم میریزه نمیتونم عروسی کس دیگه ایی هم برم من حتی راضیم صد نفر باشیم ولی چون خانواده همسرم پر حمعیتن کم کم ۳۰۰ نفر باشن اگه دعوت نکنن هم قهر میکنن نمیتونم بخاطر قهر نکردن اونا از ارزوی خودمو خانوادم بگذرم من مطمئنم ک بعدا ی جنگ بدتری میشه چون دست خودم نیس نمیتونم تاراحتیمو نشون ندم حتما ب روی تک تکشون میارم

با این هزینه هاهم نمیتونیم با این تعداد بگیریم 

شما میگید چیکار کنم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروسی حتما بگیر.من عروسی گرفتم ولی تو عروسی خودم مثل مهمون بودم حتی تا شب عروسی تالارو ندیده بودم خیر نبینن مادر و خواهر شوهرم.هنوزه ک هنوز کسی عروسی میگیره من مثل عروسی نگرفته ها بغض میکنم البته انشالله خوشبخت شن من چشمم دنبال عروسی اونا نیست

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

از ته دلت جشن و عروسی و دوس داری پس هرطور شده جشن بگیر وگرنه ی عمر برات حسرت میشه 

فامیلاشون ناراحت میشن برای عقدم همه رو دعوت نکردیم تا ی سال هیچ خبری ازشون نبود 

از لین ناراحتم ک باید بخاطر ی عده ک فهم و شعور اینو ندارن ک شاید طرف ندارع دستش خالیه ولی نمیتونه نگیره ناراحت نشن