2777
2789

خانمم زیاد تحویلم نمیگیره 

جای خواب ما جدا شده 

۱۱ساله ازدواج کردیم ۳تا بچه داریم خانمم 3۰ساله س و من ۳۵یاله

اوایل ازدواج خواهر بنده ۹سالش بود و از هفته ۵روزش پیش منو همسرم زندگی میکرد و میخواست کنار همسرم بخوابه من پایین می‌خوابیدم وقت داشتن رابطه همیشه مشکل داشتیم به دلیل کمبود جا الان خانمم سرد شده و حساس مثلا باهاش شوخی میکنم سریعا جبهه میگیره و میگه بچه ها میبینن 

عادت داره باید بالش بین پاهاش باشه اوایل خیلی خنده رو و شوخ طبع بود

1۹سالگی همسر بنده شد و الان ۱۱سال میگذره من از سر کار اومدنی همش خسته س میگه بچه ها اذیتم کردن حوصله ندارم سه تا بچه دارم ۹ساله 4سالع و یک ونیم ساله  

آدم بدزاتی نیست از اول به عنوان عروس اول خانواده ی پدرم خیلی خوب بود یک بار نگفت که به پدرت بد کن همیشه خوبی کرد و الان خواهران که پیش خودش بزرگ شدن حرفی بزنن حساسیت نشون میده و گریه می‌کنه من میگم بس مهربونی کردی 

دوتا هم عروس براش اومده خواهرام اون دوتا و بیشتر تحویل می‌گیرند اینم میگه چرا منو که پیشم بزرگ شدن فراموش کردند حتی بچه م مریض سه احوال نمبپرسن

سوالی بود در خدمتم بپرسید شاید تونستید کمکم کنید 

میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صحیح

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم

نتیجه اولویت دادن به خواهرتون متاسفانه همین میشه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

حق داره یکم خسته شده

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂

خانم تون ازتون انتظار داره به خواهر هاتون بگید رفتار شون رو اصلاح کنند

اگر زندگی بر اساس قانون جذبی باشه شیطان همون فکر و احساسات منفی ای هستش که ما با اون ها به زندگی مون گند زدیم...