2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیاین

725 بازدید | 25 پست

دخترم ۹ماهشه اسهال استفراغ شدید داره دوبارم دکتر بردم پودر او ار اس هم میدم فایده نداشت از بس پی‌پی میکنه ک همشم ابه زیر چشاش گود رفته راهی هس لطفا بگین چیکارکنم نابود شده دخترم😭

بخند دختر....هیچکس ب غمت اهمیت نمیده....

عزیزم من چند سال پیش پسرم اینطوری بود حدود دوهفته هرچی دکتر بود رفتیم بهترین دکترا یعنی بچم بشدت بدنش کم آب شده بود وای خیلی عذاب کشید بچم آخر سر بردیم بیمارستان یه شب خوابید صبح مرخص شد خداروشکر حالش خوب شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید دندون داره درمیاره چاره ای نیس طفلکی گوشت تنش اب میشه تااین دندونا دربیان دختر منم همین بود بهش ماست و موز بده هرچند اشتهاش کور میشه اینجور مواقع ولی مایعات و اب خیلی بهش بده 

تا خُــدا بنده نوازاست، به خـَلقش چِ نیاز...√❤بچه‌هام‌ همه دنیام خدایا شکرت بابت داشتنشون❤
شاید دندون داره درمیاره چاره ای نیس طفلکی گوشت تنش اب میشه تااین دندونا دربیان دختر منم همین بود بهش ...

دندون هم از بالا دراورده هم از پایین.ماستو موزم‌دادم کلی اثزنکرد

دوباره ببر دکتر بگرد یه متخصص کاربلد پیداکن کدوم شهری؟؟

خوزستانم.بچهای اطرافمم همینطورن انگار ویروسه تازه شیوع پیدا کرده بین بچها

عزیزم من چند سال پیش پسرم اینطوری بود حدود دوهفته هرچی دکتر بود رفتیم بهترین دکترا یعنی بچم بشدت بدن ...

فردا باز دکتر میبرم ببین چ میشه اسیرشدم گوشت تنش اب شده چشاش گود افتاده

دندون هم از بالا دراورده هم از پایین.ماستو موزم‌دادم کلی اثزنکرد

همه دندوناش؟ معمولا دندون نیش خیلی اذیت میکنه بچه رو 

ببرش متخصص ببین چی میگه 

ولی دختر منم همین بود یه هفته در میون اسهال بود و استفراغ دکترشم گفت بخاطر دندون دراوردنشه اگه تبش هم زیاد بود ببرش بیمارستان 

تا خُــدا بنده نوازاست، به خـَلقش چِ نیاز...√❤بچه‌هام‌ همه دنیام خدایا شکرت بابت داشتنشون❤
همه دندوناش؟ معمولا دندون نیش خیلی اذیت میکنه بچه رو  ببرش متخصص ببین چی میگه  ولی دختر ...

کلا واسه دندوناش فقط تب کرد ازاول اسهال استفراغ نداشت اره فقط دوتاازپایین زده دوتابالا ک ازبالا الان نوک زده اومده بیرون