بلد نیستم جواب حرفای عاشقونشو بدم بهم میگه تومنو دوست نداری که این برخوردو میکنی الان هم بهم گفت شب بخیر فردا میخوام برم سرکار،😔. خوب من چیکار کنم بلد نیستم بامرد غریبه حرف بزنم اولین بارمه اصلا منو درک نمیکنه میگع من این همه قربون صدقت میرم ولی تو فقط بلدی خجالت بکشی من دل دارم دوست دارم بهم حرف عاشقونه بزنی ،😔😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب نگو غریبه همین ذهنیتتو خراب میکنه اون الان همسرته
از چت شروع کن اونجا چشم تو چشم نیستی باهاش راحتتری کم کم روت باز میشه
پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
شوهر من 20 ساله هر روز هر وقت منو میبنی همچین قربون صدقه میره من خجالت میکشم اوج واکنشم لبخنده بهش ی ...
منم دوست دارم بهش محبت کنم ولی خوب کم کم باید یخم باز بشه امروز بهم میگه خیلی دوست دارم درجواب بهش گفتم منم بعد ناراحت شد گفت بگو منم خیلی دوست دارم حرفتوکامل کن
راست میگه اونم دوست داره ازت بشنوه از اول نمیخاد شورشو ذربیاری کم کم شروع کن صبح قبل اینکه بیداربشع پیام بده سلام عزیزم صبح قشنگت بخیر امیدوارم روزی شاد سپری کنی خیلی دوست دارم شب هم شب بخیر