2777
2789
عنوان

شکستگی بینی

1729 بازدید | 16 پست

سلام

دخترم امروز تو خونه زمین خورد

بینیش خورد زمین

چند دقیقه درد داشت ولی بعدش خوب شد، ورم و خونریزی اینام هیچی نداشت

ولی من باز نگرانم شکسته باشه، تو نت یه چیزایی خوندم

موقع خوابم یه کم بینیش کیپ شد. البته همیشه کیپی بینی رو داره.

شما تجربه شکستگی بینی ندارید؟

زندگی زیباست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟ علائمش چی بود؟ بعدش چی شد؟

بین پسر من دو سال و نیمش بود

خیلی شیطون بود خلاصه یه صندلی پلاستیگی داشت که با دختر عمه هاش یه پایه شو شکسته بودن نمیزاشت بندازم دور رو زمین باهاش بازی میکرد یه شب دور میچرخید یهو با صورت خورد اون قسمت شکسته

منم بلندش کردم یکم گریه کرد اروم شد دیگه بیخیال شد به بینیش دس میزدم میگف درد نداره اما یه هفته بعدش زیرچشماش کبود شد بردمش دکتر عمومی گفتن ببر متخصص گوش و حلق و بینی این از همون ضربه اس بردمش اونجا گفت یه سمت شکسته یه سمت انحراف پیدا کرده بعدم نامه بیمارستان داد سه ردز بعدشم عمل شد 

.                            

بین پسر من دو سال و نیمش بود خیلی شیطون بود خلاصه یه صندلی پلاستیگی داشت که با دختر عمه هاش یه پایه ...

مرسی عزیزم 

این به تیزی نخورد

خورد کف زمین

عملش سخت بود؟😔

زندگی زیباست...
مرسی عزیزم  این به تیزی نخورد خورد کف زمین عملش سخت بود؟😔

ده روز طول کشید تا خوب شد بخصوص یه چیزی تو بینیش گذاشته بودن اسمش یادم نیست اون خیلی اذیتم کرد میکشیدش روزای بدی بود😑

.                            

من اون سه روزو امیدوار بودم دکتر اشتباه کرده باشه و بیمارستان بگن چیزی نیست اما کلیم دعوام کردن ک دی ...

دخترم پس‌فردا وقت گوش وحلق وبینی داره

دیر میشه یعنی ببرمش؟

اصلا هیچیش نبود پسر شمام؟ این اصلا هیچیش نیستا

زندگی زیباست...
ده روز طول کشید تا خوب شد بخصوص یه چیزی تو بینیش گذاشته بودن اسمش یادم نیست اون خیلی اذیتم کرد میکشی ...

آخی عزیزم 

انشااله دیگه اتفاق بدی براش تکرار نشه

زندگی زیباست...
دخترم پس‌فردا وقت گوش وحلق وبینی داره دیر میشه یعنی ببرمش؟ اصلا هیچیش نبود پسر شمام؟ این اصلا هیچی ...

میگم که تا یه هفته اصلا هیچی نبود حس میکردم یکم ورم داره اما اینقد کم بود شوهرم میگفت نه چیزی نیست تا زیر چشاش کبود شد فهمیدم

.                            

میگم که تا یه هفته اصلا هیچی نبود حس میکردم یکم ورم داره اما اینقد کم بود شوهرم میگفت نه چیزی نیست ت ...

از دست این شوهرا که همه چی رو میگن هیچی نیست😁

زندگی زیباست...
میگم که تا یه هفته اصلا هیچی نبود حس میکردم یکم ورم داره اما اینقد کم بود شوهرم میگفت نه چیزی نیست ت ...

مرسی که راهنمایی کردین

فردا میبرمش دکتر

زندگی زیباست...