من هر کار میکنم قرمه سبزی هام سیاه نمیشه دلیلش چیه
حسابی سرخ کن سبزیتو اخر پختم یخ بنداز که روغن بندازه اما خیلی از اشپزا میگن اخر پخت ما شنبلیله خشک شده تف میدیم مثل همون نعنا داغ و اضافه میکنیم هم رنگش و تیره میکنه هم روغن میندازه
منم شیرازی منظورمه عزیزم😂خیلی خوش اب و رنگ عکساش ولی تاحالا مزه نکردم
مزه اش عین بهشته. کاری نداره درست کردنش فقط باید یکم وقت بذاری. کلم همونا که تو سالاد میریزن خورد کن با یه استکان اب بذار بپزه خوب که پخت نمک یکم ابلیمو زردچوبه و روغن بریز تا یکم سرخ شه. نه زیاد ها. یه ذره. برنج و ابکش کن توی ابکش سبزی کلم پلو با کلم ها رو قاطی کن دمش کن. بعد گوشت چرخ کرده با پیاز ابش بگیر ارد نخودچی بزن پ ادویه جات خوب ورز بده قلقلی کن سرخ کن. بعد یه پیاز داغ بگیر با قلقلی ها بذار لای برنج. سالاد شیرازی و ترشی فراموش نشه
هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
خورشت سبزی مرغ شکمپر ابگوشت مرغ من زیاد سنی هم ندارم ولی خیلی روست دارم که بلد ...
مثلا ابگوشت مرغ...پیاز متوسط و تو روغن سرخ میکنی روغنشو کم نکن نه زیاد باشه نه کم...سرخ که شد از خامی که دراومد مرغ هارو بریز توش ...بزار اونطوری با پیاز سرخ بشه فقط زیر گازو زیاد نکن ..سه تا سیر و خورد کن همراه فلفل ریز کن بریز داخل قابلمه قشنگ تفت بده ..سیر و فلفلم که از خامی دراومد و قشنگ که تفت دادی یدونه گوجه متوسط خورد کن بریر خابلمه قشنگ تفت بده دیگه نمک و ادویه هم به دلخواه هست یکم هم زدچوبه بریز...ادویه زیاد لازم نیست چون طعمش اینطوری عالی میشه..بعد که تفت دادی دو قاشق رب بریز قشنگ تفت بده بزار رب حل بشه..تفت که دادی سیب زمینی هارو بریز توش ابشو بریز.فقز زیاد اب نریر ابش زیاد بوندی طعمش زیاد خوب نمیشه به اندازه خودتون اب بریز دیگه نمک و اینا هم خودت به دلخواه بریز
ته چین مرغ رو خیلی خوب درست میکنم یه دستور برای خودم نوشتم اگر حتی یذره اش بهم بخوره یا فراموش کنم خراب میشه قرمه سبزی و کیک مرغ هم خیلی خوب میشه با بادمجون حصیری معمولا برای مهمونیا درست میکنم همه تا اخر میخورن اضافه نمیاد هر دفعهبیشتر درست میکنم از دفعه قبلی ولی خورده میشه خداروشکر از بچگی ب اشپزی علاقه داشتم