2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سفید سفیدش صدتومن ، سرخ و سفید سیصد تومن ، حالا که رسید به سبزه هرچی بگی می ارزه😍😊

آخی منم بچه بودم این شعر رو برام میخوندن از بس غصه میخوردم، ☺️اما بزرگ شدم رنگ پوستم روشن تر شد. 

خدایا برایم بخواه که، بشود، برسد، بیاید، درست شود، خوب شود خوبِ خوب🌱❤️

منو باباش سفیدیم

یه دختر سبزه موفرفری پشمالو چشم و ابرو مشکی

باهوش و زیبا داریم

خواهرشوهرم گفت دخترت سیاهه

خانم همکار شوهرم گفت به شوهرم دخترتون نشون دادم گفته باباش سفیده به کی رفته

گفتم مامانشم سفیده نمیدونم والا

معلم بی شعور کلاس دومش گفت خودت سفیدی دخترت سیاهه لابد به باباش رفته

درد و بلای دخترم بخوره تو قلب همشون

دخترم هزاااار ماشاالله زیبا با ادب  درسخون زرنگ  ورزشکار

قهرمان کلی مدال داره

اونا همه یه مشت در پیت و آشغال

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
ناراحت نیستید ازاین قضیه

خودم سبزه ام دختر سبزه ندارم، نه ناراحت نیستم چون چیزی نیست من انتخابش کرده باشم و اینکه خدا کنه ادم بخت و اقبال خوب داشته باشه 

منو باباش سفیدیم یه دختر سبزه موفرفری پشمالو چشم و ابرو مشکی باهوش و زیبا داریم خواهرشوهرم گفت دخ ...

و چقدر شما زیبایید که اینهمه زیبایی رو در دخترتون میبینید لذت بردم،😍 از نظر من تمام کسانی که شخصی رو زشت مبینینن خودشون از درون و بیرون واقعا زشتن

آفرین به تو مادرنمونه

ببین بدن خودم یه دونه مو نداره  همش بور

ولی دخترم دستاش پشمالو

همیشه دستاشو از مچ تا بازو می بوسم و قربون صدقه موهاش میرم

اینقدر دوستش دارم که یه تار موشو به دنیا نمیدم

اینقدر احترام گذاشتم که همه آرزوشونه  دختراشون شبیه دختر من شه

مهم خودت و رفتارت با دخترته

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

خودم سبزه ام

هیچکی مسخرم نکرده جز دختر خالم🙂

اونم ا حسودیش بود چون ازش سرترم

ا بچگی خیلی بم میگف سیاهی حتی چن وق پیشم بم گف ولی من دگ برام مهم نی

خیلی بخاطر این موضوع گریه میکردم و ناشکری ولی الان ن خیلیم خودمو دوس میدارم😂💗

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯