2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین پودر یجوریه بعد قطع کردنش دوباره وزن به حالت اول بر میگرده  یه چیز اشتها اور بخور طبیعی چ ...

از عطاری چن تا چیز گرفتم عرق یونجه هم حتی خوردم از دارخونه هم قرص های تقویتی گرفتم ولی اصلا فایده نداره

خب عزیزم باش، فقط کاریو که دوست داری انجام بده😉

اخه چاقم حسرت دارم لاغر میبودم کمبود وزن داشتم دنباله چاقی بودم هرچی میخاستم میتونستم بخورم الان گشنگی وچاقی معظل شده واسم

اخه چاقم حسرت دارم لاغر میبودم کمبود وزن داشتم دنباله چاقی بودم هرچی میخاستم میتونستم بخورم الان گشن ...

حالا من لاغرم حسرت به دلمه چاق بشم،😣 خییییلی دوست دارم چاق باشم😇، عزیزم خیلی جذاب و پرفکت هستی الان که تپلی چرا میخوای لاغر باشی😡،  بنظرم حداقل گشنگی نکش بخدا حیفه بدنتم گناه داره اینقدر سختی بکشه اندازه که سیر بشی بخور دیگه آدم تو حد خودش چاق تر نمیشه

حالا من لاغرم حسرت به دلمه چاق بشم،😣 خییییلی دوست دارم چاق باشم😇، عزیزم خیلی جذاب و پرفکت هستی الا ...

نه اضافه وزن دارم تپلی خوبه ولی چاقی زشته ای کاش میشد گوشتارو بلوتوث کرد اونجوری هردومون راضی میبودیم🤧

نه اضافه وزن دارم تپلی خوبه ولی چاقی زشته ای کاش میشد گوشتارو بلوتوث کرد اونجوری هردومون راضی میبودی ...

خخ اره، اما بنظر من چاقی اصلاااااا زشت نیست، فقط زیباترین و کاملترین و بهترین و فوق العاده ترین چیزیه که من سراغ دارم!🤷