2777
2789

سلام ب همگی . دوستان من امروز بی بی چک و آزمایشم مثبت شد 😍

چ مواد غذایی رو نباید مصرف کنم و اینکه چ هفته ای برای اولین سونو برم؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه عزیزم. زعفرون مصرف نکن رازیانه دمنوش های گرم اصلا نخور. جگر هم ممنوعه 

۸هفته برو سونو عزیزم. زودتر نرو اصلا

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

جیگر نخور. 8هفتگی سونو قلب

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من 7 هفته ام رفتم بهداشت برای تشکیل پرونده کتاب تغذیه در بارداری بهم داد. برنج و نون و غلات رو بیشتر مصرف میکنی بعد گوشت و پروتئین بعد لبنیات بعد سبزیجات و بعدشم متفرقه . یعنی از همه گروههای غذایی و روزی 6 وعده با حجم کم

سلام مبارکته باشه عزیزم من الان ۷ هفته ام امروز تموم شده ولی اصلا سن نرفتم میخوام فردا یا پس فردا ب ...

ممنونم عزیزم نی نی شماهم مبارک باشه ب سلامتی بغلش کنی. اهان ۸هفته واس قلب میرین. بنظرم زمان خوبیه 

مرسی عزیزدلم😍 . اره اکثرا میگن ۸هفته 👍🏻

قربونت گلم. منم امروز رفتم سونو به حساب خودم۷هفته و چند روز بودم ولی سونو گفت۶هفته ای و فقط یه کیسه خالی دیده شد. انقدر اعصابم بهم ریخت. موندم دو هفته دیگه برم😞میشه برام دعا کنی صدای قلبشو بشنوم؟

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤