2777
2789
عنوان

خانومای باردار یا با تجربه بیاین لطفا سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 29 پست
قربونت گلم. منم امروز رفتم سونو به حساب خودم۷هفته و چند روز بودم ولی سونو گفت۶هفته ای و فقط یه کیسه ...

خیلی زود رفتی بنظرم . بذار ۸هفته برای هردوش برو . ایشالا همه ی مامانا ضربان قلب نی نی شونو میشنون و سلامت بغل میکننشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زود رفتی بنظرم . بذار ۸هفته برای هردوش برو . ایشالا همه ی مامانا ضربان قلب نی نی شونو میشنون و ...

آره فکر میکردم هفته ام بالاتر باشه. قربونت عزیزم انشالله🌹

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

عزیزم مبارک باشه با توجه به تاپیکات میشه بگی با چه داروهایی باردار شدی و چقد طول کشید؟

ممنونم گلم. من ۴ماه توی اقدام بودم و بخاطر تنبلی دوفاستون مصرف میکردم . یجا خوندم دوفاستون باعث عدم باروری میشه . این ماه اخر دوفاستون نخوردم بجاش قطره ویتاگنوس و قرص آگنوگل خوردم و ورزش رفتم . و لطف خدا شامل حالم شد

منم ب حساب خودم ۵هفته هستم ولی ب حساب عدد بتا نمیدونم چند هفتس . باید برم دکتر 

بتات چند هست؟ آره بری دکتر بهتره

عزیزم شما درد های پری رو هنوزم داری؟

خیلی کم آره دارم و یه مقدار ترشح. بیشتر ضعف و تکرر ادرار دارم تهوع هم دارم ولی خیلی شدید نیست

من کمر و زیر دلم گاهی درد میگیره طبیعیه یعنی؟

آره طبیعیه عزیزم. سعی کن زیاد سر پا نباشی وسطش استراحت کن

ممنون ماریا جان.حتما

انشالله به سلامتی بغل بگیریش عزیزم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ممنون ماریا جان شماهم بسلامتی نی نی رو بغل کنی 

فداتشم ❤️

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است