2777
2789
عنوان

باردارم ۷هفته، به خونریزی افتادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 33 پست
عزیزم خدا برات نگهش داره ولی آک نموند هرگز غصه نخور هرگز.ولی به ماه بعدش اقدام من و استراحت کامل

خیلی دلم پره.دوسش داشتم براش خرید کردم ب اطرافیانم گفته بودم متاسفانه

دردم از یار است و درمان نیز هم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش یکم لخته اومد..دخترم زیاد نمیذاشت استراحت کنم بعد کم کم خون دیدم بعدش زیاد شد و کمر درد شدید دا ...

دلدردم داشتید؟ چقدطول میکشه پروسه سقط؟ چندوقت بعدش میشه اقدام کرد؟

خیلی دلم پره.دوسش داشتم براش خرید کردم ب اطرافیانم گفته بودم متاسفانه

نکو عزیزم بخدا چشم میزنن منم۱۵هفنه فوت کرد تو شکمم.یکی از دوستام۲۵و یکی۲۸هفته زایمان زودرس کردن و خودمم یکی از بچه هامو۳۴هفته زایمان کردم.دوسه تاازدوستام خارج رحمی و........اینارو گفتم ک غصه نخوری.هرچند حق داری.

دلدردم داشتید؟ چقدطول میکشه پروسه سقط؟ چندوقت بعدش میشه اقدام کرد؟

اره داشتم من فک کنم ده روز خونریزی داشتم..ولی مال من بیشتر شبیه پریود بود تا سقط چهار روز آخر فقط لکه بینی کم داشتم..اذیت نشدم..من فعلا اقدام نمیکنم بخاطر خرابی دندونام..

بگو پوچ بود اگرم اتفاقی افتاد برات.همه این روزا رو منم کشیدم 

انشاالله نی نی بعدیتون سالموصالح باشه عزیزم.مرسی بخاطر دلداریاتون

اره داشتم من فک کنم ده روز خونریزی داشتم..ولی مال من بیشتر شبیه پریود بود تا سقط چهار روز آخر فقط لک ...

انشاالله بچه های بعدیمون عزیزم

همه چی دست خداونده منم کاری از برنمیاد دیگه، ببینم چی میشه

انشاالله نی نی بعدیتون سالموصالح باشه عزیزم.مرسی بخاطر دلداریاتون

ممنون گلم بعدیش الان خابه تو لهاف تشک گفتم ک بدونی فقط تونیسی ۹۰درصد خانوما ابن‌چیزارو تجربه میکنن فقط باید قوی باشی بیخیال 

ممنون گلم بعدیش الان خابه تو لهاف تشک گفتم ک بدونی فقط تونیسی ۹۰درصد خانوما ابن‌چیزارو تجربه میکنن ف ...

آخی عزیزم خوشحالم کردی واقعا.خداروشکر. پس منم امیدوار میمونم

آخی عزیزم خوشحالم کردی واقعا.خداروشکر. پس منم امیدوار میمونم

حتما امیدوار باش حتما .خدابزرکه خیلی خیلی من رفته بودم واس ای وی اف دیک گذشته بود ازوقتی اقدام و...ک بعد یماه فهمیدم حامله ام.پس خدابزرگه

اره.متاسفانه بهش دلبسته بودم.خرید کرده بودم براش

عزیزم هر چی شد ناراحت نشو..من اولی تو پنج هفته افتاد بعدشم دخترمو باردار شدم الان حدود چهارسالشه..الانم باز پنج هفته اینطور شدم..بنظرم همه چی دست خداست..بسپار ب خودش..مطمئن باش خودش همه چیزو برات اوکی میکنه

حتما امیدوار باش حتما .خدابزرکه خیلی خیلی من رفته بودم واس ای وی اف دیک گذشته بود ازوقتی اقدام و...ک ...

خیلی خوشحال شدم براتون خداحفظ کنه بچتونو