2777
2789
عنوان

کیا اربیل عراق زندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 5799 بازدید | 26 پست
ن اما شنیدم برای کارگری میرن اونجا‌ کرد هم هست اونجا وسایل چرا ببری مخصوصا اگه مقطعی بمونید چون به ...

نه برای زندگی دایمی میرن وسایلاشونو گذاشتن برا فروش  گفتن نمیتونیم ببریم

الهی و ربی من لی غیرک
وسایل و باربری باید ببره که اصلا نمیصرفه اینهمه گمرک و وزن  اونجا بخره بهتره

اها پس بخاطر همین وسایلارو میفروشن راستش ازشون پرسیدم گفتن از اونجا نو بگیریم بهتره 

الهی و ربی من لی غیرک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برای زندگی دایمی میرن وسایلاشونو گذاشتن برا فروش  گفتن نمیتونیم ببریم

خب پس چه بهتر اونجا کم کم میخرن .چرا زندگی دائمی 

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
اها پس بخاطر همین وسایلارو میفروشن راستش ازشون پرسیدم گفتن از اونجا نو بگیریم بهتره  

بله دیگه شما یه کارت هم بخوای بفرستی خارج از کشور با اون وزن کمش هزینه باربری خیلیه دیگه فکر کن طرف یخچال۵۰ کیلیویی ببره!

گرچه اربیل مرز زمینی راحت میشه برد ولی باز پول گمرک و دردسر بردن و سند موتور وسایل و همه چی خیلی سخته

بله دیگه شما یه کارت هم بخوای بفرستی خارج از کشور با اون وزن کمش هزینه باربری خیلیه دیگه فکر کن طرف ...

درسته عزیزم، راستش من نمیدونستم و هر چه سوال میکردم جواب منطقی نمیدادن فقط میگفتن نه نمیتونیم ببریم ،وسایلایی هم که گذاشتن برا فروش همه قیمت بالا و چند برابر😃

الهی و ربی من لی غیرک
دو تا از دختراش اونجا ازدواج کردن میره پیش اونا

اهان مبارکشون باشه ‌فکر کردم واسه کار میرن

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
ممنون عزیزم ❤

قربونت😘