2777
2789
عنوان

لیفت مژه

8340 بازدید | 26 پست

خوبه؟ ماندگاریش چقدره؟هزینش چقدره؟عوارض داره برای چشم و ...؟باعث ریزش ابرو میشه؟ چقدر طول میکشه تا کار لیفت مژه انجام بشه؟  هرچی راجبش میدونید بگید من اطلاعاتی راجبش ندارم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انجام نده پشیمون میشی

هم مژه و ابروهات کم پشت میشه هم اینکه ماندگاریش خیلی کمه من انجام دادم ینی فقط پولمو حروم کردم 😂

هیچم ماندگاری نداش 

ب مواد و ایناش بستگی داره اما خب در هر حال زیاد جالب نیس

تازه کلی چشمامم سوخت بخاطر موادش😂

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

نه ريزش نمياره مگر اينكه از مواد خيلي نامرغوب استفاده كنن يا زياد بمونه مژه بسوزه 

يك تا يكساعت و نيم زمان ميبره 

جاي خوب برو 

مژه ت اگه خيلي كوتاه و صافه برو اكستنشن ليفت برا مژها ي پر و بلند مناسبتره

خیلی خوبه 😍

اگه خودتون مژه های خوبی داشته باشید بعد لیفت خیلی تغییر میکنید، اصلا هم برای من ریزش نداشت 

لیفت ابرو اصلا خوب نبود یه بار انجام دادم ابروهام ریخت 

ولی مژه عالیه

به اینم بستگی داره که کجا برید

نه ريزش نمياره مگر اينكه از مواد خيلي نامرغوب استفاده كنن يا زياد بمونه مژه بسوزه  يك تا يكساع ...

اکستنشن مژه اولین باره می‌شنوم 

اون هزینش چقدره ؟اونم ریزش نمیاره؟