2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپیچ تو فویل بزار رو شعله بخش کن

زمین با ارزش خواهد شدزمانی که مردم بفهمندبا ارزش ترین دین ، انسانیت است :)                        بعضی از ادما ارزش جواب دادن ندارن ، فقط باید ازشون گذشت...                          / کف بینی میکنم نفری 30       خواستی بگو شماره کارت بدم 😉/

بزار روی شعله پخش کن گازو روشن کن شعلشو کم کن انار و صاف بزار روش یه ۲۰دقیقه بزار باشه تا نرم نرم پخته بشه بعد درشو با چاقو گرد بازکن با تمام مخلفات توش بخور

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید

انار کامل با پوست، ما داخل مایکروویو می گذاریم، ولی به روش های دیگه هم میشه تهیه کرد. مزه اش تلخ هست. چون اون پوسته های سفید داخل هم با انار مخلوط میشه. می تونید با عسل بخورید، هم طعمش بهتر میشه و هم مفیدتر هست.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
میخواستم بذا شوهرم درست کنم یعنی بده؟ همینجوری دون کنم؟ 

نه

دون نکن ، درسته بذار بپزه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

گلم یه قابلمه بذار رو گاز یه بسته نمک خالی کن داخلش و یه انار سالم بدون زدگی بذار رو نمک ها ،زیرشو کم کن  دمکنی بذار در قابلمه و بذار حداقل چهل دقیقه بمونه .خاصیتش چندبرابر میشه و انارو که باز کردی نمک بزن بهش و بده بخوره که خوشمزه تر بشه