2777
2789
عنوان

حق دارم به دوستم حسودی کنم؟

1226 بازدید | 34 پست

دوستم تازگی ها با پسری آشنا شده که همه چیزش اکیه از چهره گرفته تا ماشین و خانواده خوب..‌‌

هرروز هم بعد سرکار میاد دنبالش باهم میرن بیرون تا ۱۰شب اینا.

ظاهرا هردو خانواده هم درجریان هستن....

این دوستم نمیگم زیبا نبود ولی یه نقص توی چهرش داشت که چند تا عمل جراحی کرده تا چهرش خوب شده....

پسری هم که باهاش آشنا شده چهرش خیلی خوبه...

برعکس من هیچ عمل جراحی نکردم‌....

ظاهرم کاملا نچرال و ساده هست....

از نظر وضعیت مالی و تحصیلات هم یه جورایی مساوی هستیم

البته من توی دانشگاه دولتی درس خوندم اون توی آزاد....

ولی رشته هامون یکی هست....

یه دایی هم داره که براش کار درست کرده و بدون هیچ دردسری میره سرکار....(واقعا مهارت خاصی هم نداره(

اونوقت من تنهایی دربه در دنبال کار درست و حسابی هستم .....البته کار هست ولی من نمیتونم قبول کنم سراغ هرکاری برم......(من فتوشاپ بلدم، کامپیوتر بلدم ، کار کردن با شبکه های اجتماعی رو بلدم ، زبانمم خوبه)

الان هم دوهفته است به عنوان کارآموز به مدت ۶ماه رایگان دستیار یه شینیون کار  عروس شدم....

اصلا خیلی ناراحتم از سرنوشتی که خدا برام خواسته....

نه رلی دارم نه تونستم از تحصیلاتم استفاده کنم ....

حس میکنم به ته خط رسیدم......

حسودی نکن 

اعتماد به نفس داشته باش تو هم همه چی اوکی میشه

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انقد ضعیفی؟؟؟

من ی نفر بیشتر از تو توقع داشتم

من یقین دارم ک خدا بهترین هارو برات کنار گذاشته

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه

وااا یعنی چی رفتی دستیار شینیون کار برو یه جا کار کن که مرتبط با رشته باشه بعد پیشرفت کنی و با افرادی ارتباط بگیری که در شان خودت حسودی هم نکن

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

باید قبول کنیم هر آدمی سرنوشت خودشو داره خـوشبختیا و بدبختیای خودشو داره جدای از زندگی ما از خدا بخواه بهترینا رو به خودت بده کاری به داشته های دیگران نداشته باش

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.