2777
2789
عنوان

کرمانشاهی ها بعد زلرله چطور به زندگی عادیتون برگشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 46 پست

وای اون سالی که کرمانشاه زلزله اومد کرمان ما هم پنج بار زلزله اومده سه تا شون بالای ۶ ریشتر بود دو تا شون بالای ۵ ریشتر هوا به شدت سرد بود و شبا تو ماشین میموندیم همه ی مردم تو ماشین هاشون می‌موندن تا صبح از سرما نمیتونستیم چشم رو هم بذاریم خیلی بد بود خیلی یه شب خونه مون خوابیده بودیم ساعت ۱ شب زلزله اومد همه ی همسایه ها ریخته بودن تو کوچه یکی از همسایه هامون اتوبوس داشت همه ی خانوما رفتن تو اتوبوس خوابیدن یکی از همسایه هامون هم که رستوران داشت برای همه شام اورد چون از ترس هیشکی نمیرفت تو خونه هیشکی غذا نداشت دوران مزخرفی بود واقعا

من مذهبی ام اما نه خشک مذهب. طرفدار سفت و سخت علم محوری ام اما نه علم زده. من به پیشرفت کشور های غربی معتقدم اما غرب زده نیستم. من میانه رو ام. میانه روی هنر زندگی است
پس کی درست میشیم ،من که همش غک میکنم الان بازم میاد

من اون زمان ماه نهم بارداری ام بود ،دو برابر ملت ترسیدم ،نمیدونم بعد چند سال ارام تر شدم ولی دیگه هیچی مثل سابق نشد

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اون سالی که کرمانشاه زلزله اومد کرمان ما هم پنج بار زلزله اومده سه تا شون بالای ۶ ریشتر بود دو ت ...

توی یک سال ،چند بار بالای ۵ ریشتر زلزله اومد ؟

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

کرمانشاه بعد اون زلزله بازم خیلی لرزید کم کم عادی شد برام ولی هنوزم زلزله بیاد حسش کنم بشدت حالم بدمیشه افت فشار شدید سردرد پاهام لمس میشه اصلا ی وضعی

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
ما بروجردیم همیشه لرزه های ریز داریم عادی شده دیگه برامون

واقعا ؟یعنی اصلا نمیترسید .

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
کرمانشاه بعد اون زلزله بازم خیلی لرزید کم کم عادی شد برام ولی هنوزم زلزله بیاد حسش کنم بشدت حالم بدم ...

😞خیلی بده ،منم مثل تو ام ،کلا پانیک میشم

راستش ماکرمانشاهیم اما تو اون لحظات خودمونو کنترل کردیم و از اون به بعد همیشه یه ساک از دارو ها و ل ...

مثلا میتونی بگی بعد چند مدت اروم شدی ؟عادی شدین ؟

راهش اینه که با یک متخصص زلزله و ایمنی ساختمان کاربلد صحبت کنین، اگه خونتون مقاوم باشه نیازی نیست این همه بترسین . ولی اگه مقاوم نیست، ترس چاره کار نیست به فکر مقاوم سازی بیوفتین

من اون زمان ماه نهم بارداری ام بود ،دو برابر ملت ترسیدم ،نمیدونم بعد چند سال ارام تر شدم ولی دیگه هی ...

😞،منم دوستام توی خوی میگن ،که ما ادم سابق نمیشیم 

من خودمم دیگه مثل سابق اروم نیستم،قبلا نصف شبم تنها میموندم ،الان تا غروب میشه دام آشوب میشه

توی یک سال ،چند بار بالای ۵ ریشتر زلزله اومد ؟

دو تا زلزله ی بالای ۵ ریشتر سه تا بالای شیش ریشتر

من مذهبی ام اما نه خشک مذهب. طرفدار سفت و سخت علم محوری ام اما نه علم زده. من به پیشرفت کشور های غربی معتقدم اما غرب زده نیستم. من میانه رو ام. میانه روی هنر زندگی است
دو تا زلزله ی بالای ۵ ریشتر سه تا بالای شیش ریشتر

اوه ،توی یک سال؟با چه فواصلی ؟

مثلاذتوی خوی ۳۰ شهریور ۵.۴

۱۳ مهر ۵.۷

۲۸ دی ۵.۸

بهمن ۶

همشونم تو عمق ۷ ،۱۰ بودن با ثانیه زیاد 

فک میکنی با توجه به زلزله های خودتون ،بازم بالاتر از اینا میادش؟

راهش اینه که با یک متخصص زلزله و ایمنی ساختمان کاربلد صحبت کنین، اگه خونتون مقاوم باشه نیازی نیست ای ...

😞هرچقدر هم مقاوم باشه تا تجربه نکنی نمیفهمی 

تجربه کردم عزیزم تو زلزله ورزقان من اونجا بودم، شوهرم دوسال اونجا ماموریت داشت

وای بدترینشو تجربه کردی ؟به شماذو خونتون که آسیبی نرسید