2777
2789

من ارومیه ام فوبیای زلزله دارم ،توی خوی که چندبار زلزله اومد ما هم حس کردیم ،

من الان نمیتونم توی خونه زیاد بمونم همش میرم یا پیش مادرشوهرم یا مامانم اینا 

چندتا دوستم توی خوی دارم که باهاشون حرف میزنیم که بیچاره بدتر از منن اصلا خونه نمیرن تو کوچه ان 

توی خوی ۴بار از ۳۰ شهریور تا الان زلزله بالای پنج و نیم ریشتر اومد با کلی پس لرزه ،اخریشم که ۸ بهمن ۶ ربشتر بوذش

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

لایکم کن

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میترسم

شما کجایی هستید

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
لایکم کن

کجایی هستی

راستش ماکرمانشاهیم

اما تو اون لحظات خودمونو کنترل کردیم و از اون به بعد همیشه یه ساک از دارو ها و لباس گرم و کنسرو واین جور چیزا داریم

شارژ گوشیمونو فول نگه میداریم

درکل ترسیدن خودش بیشتر اسیب میرسونه

راستش ماکرمانشاهیم اما تو اون لحظات خودمونو کنترل کردیم و از اون به بعد همیشه یه ساک از دارو ها و ل ...

هنوزم تو ترسید ؟بعد چند وقت ارامسو رو حس کردید

والا من کرمانشاه هم نیستم هنوز از زلزله های سال ۹۶ تهران یه ترس تو جونم هست مدارکم دم دسته،تا چند وقت پیش ساک لوازم اضطراری هم بود ،دیدم لباس ها داره به بچه ها کوچیک میشه دیگه اون از سرم افتاد وا گرنه هنوزم گاهی حس میکنم با زلزله بیدار میشم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

کجایی هستی

ارومیه

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
والا من کرمانشاه هم نیستم هنوز از زلزله های سال ۹۶ تهران یه ترس تو جونم هست مدارکم دم دسته،تا چند وق ...

پس کی درست میشیم ،من که همش غک میکنم الان بازم میاد

هنوزم تو ترسید ؟بعد چند وقت ارامسو رو حس کردید

نه چرا بترسیم  دوراز جون وقت مرگ برسه به زلزله نیست

ما همون فرداش ارامش داشتیم

چون جو خونه ما اینجوریه که اینجور وقتا هرکس خودشو جمع و جور میکنه جای مناسب اسکان میگیریم که زلزله تموم شه

ارومیه

تو هم مثل من فوبیا داری؟

سمت ما یه بار زلزله اومد شوهرم گیر داد باید بریم تو ماشین. خلاصه تا صبح از کمردرد و پا درد اذیت شدم مگه تو ماشین میشه خوابید؟ دم صبح به شوهرم گفتم من دیگه اعصابم نمیکشه منو ببر خونه خودت بمون بیرون. برای من مرگ با عزت شیرین تر از زندگی با ذلته. الانم هر بار بحث زلزله میشه شوهرم همین جمله رو به همه میگه🙂

تو هم مثل من فوبیا داری؟

اره اولش ولی الان یکم ترسش رفته