سلام بچه ها
یکسال و نیم بعد آسمانی شدن مادرم، خواهرم و پسرش روزگار ما رو سیاه کردند هنوز ٢ هفته از رفتن مادرم نشده به زور اومدند خونمون و.... دعوا، فحش های ناموسی، شیشه شکستن و کتک کاری تو شب بیست و یک ماه رمضون، تمام خونه رو کردند سگ دونی انقققدر کثیف که حتی نمی تونی راه بری، آشپزخونه شده عین دستشویی، تمییز کنم از عمد کثیف می کنند، تمام وسایل خونه رو دزدیده حتی چاقو و ظروف آشپزخونه که دم دستی هستند، چندر غاز جهازی که مامانم برای من و اون خواهر مجردم گذاشته بود رو دزدید، یکسال و نیمه که درها رو هر روز و شب می کوبند، جرات گریه کردن برای مادرم رو نداریم بهمون می خندند، هنوز ١ ماه از رفتن مادرم نشده بود که مادر قشنگم رو تو گور بست به فحش 😔😭... افتخار می کنه که ١ بار هم مزار مادرم نرفته.... (اونموقع که هم مادرم بود خون تو دلش می کرد و سالها بهش سر نزد و همه کارهای مادرم که مریض بود رو من و خواهرم انجام می دادیم الان برای چندر غاز ارث اومده....)
هرچه پیش فامیل و.... رفتیم هر چه کلانتری رفتیم و شکایت کردیم هیچ اثری نداشت و با فیلم بازی کردن و اشک تمساح همه رو رنگ می کنه....
از دعا و شکایت و پیش فامیل رفتن همه راهها رو رفتم کار دیگه ای میشه کرد؟ (دوست ندارم کارهاش رو تلافی کنم از عاقبتش می ترسم.....)