2777
2789
عنوان

راه خلاص از این قضیه چیه؟

196 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها
یکسال و نیم بعد آسمانی شدن مادرم، خواهرم و پسرش روزگار ما رو سیاه کردند هنوز ٢ هفته از رفتن مادرم نشده به زور اومدند خونمون و.... دعوا، فحش های ناموسی، شیشه شکستن و کتک کاری تو شب بیست و یک ماه رمضون، تمام خونه رو کردند سگ دونی انقققدر کثیف که حتی نمی تونی راه بری، آشپزخونه شده عین دستشویی، تمییز کنم از عمد کثیف می کنند، تمام وسایل خونه رو دزدیده حتی چاقو و ظروف آشپزخونه که دم دستی هستند، چندر غاز جهازی که مامانم برای من و اون خواهر مجردم گذاشته بود رو دزدید، یکسال و نیمه که درها رو هر روز و شب می کوبند، جرات گریه کردن برای مادرم رو نداریم بهمون می خندند، هنوز ١ ماه از رفتن مادرم نشده بود که مادر قشنگم رو تو گور بست به فحش 😔😭... افتخار می کنه که ١ بار هم مزار مادرم نرفته.... (اونموقع که هم مادرم بود خون تو دلش می کرد و سالها بهش سر نزد و همه کارهای مادرم که مریض بود رو من و خواهرم انجام می دادیم الان برای چندر غاز ارث اومده....) 
هرچه پیش فامیل و.... رفتیم هر چه کلانتری رفتیم و شکایت کردیم هیچ اثری نداشت و با فیلم بازی کردن و اشک تمساح همه رو رنگ می کنه....
از دعا و شکایت و پیش فامیل رفتن همه راه‌ها رو رفتم کار دیگه ای میشه کرد؟ (دوست ندارم کارهاش رو تلافی کنم از عاقبتش می ترسم.....) 

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلش باتون چیه؟ 

سلام عزیزم، اول تو شوک بودم بعدها که پیش فامیل رفیتم گفت این دوتا(من و خواهرم) برن بیرون خونه مال من بشه.... 😔

تقسیم ارث کنید دیگه کاری نمیشه کرد

پرونده خیلی وقته تو دادگاه داره پیش میره (خودش هم کامل در جریانه) ولی اذیت هاش تمومی نداره.... 

ارثشون رو بدید. شرایطش رودارید؟

عزیزم تو روند دادگاه همه می گیرند. هنوز روندش به انتها نرسیده ضمن اینکه خودش و یه خواهر دیگه ام که عین خودش اذیت و آزار می رسونه پرونده ای که تو ۶ ماه بسته می شد انققققدر سنگ جلوش انداختند که هنوزه هنوزه پرونده ذره ای جلو نرفته.... 

ولی حتما یه مشکلی داره که اینطوری می کنه. یه ناراحتی منظورمه. ناراحتیشو نمی دونی؟

همیشه از کوچیکی باید بیشتر از همه می گرفت و کدخدابازی در می آورد الان هم میگه خونه رو کامل به من بدید تو و اون خواهر برید بیرون تو خیابون.... (بعد اینهمه سال تنهایی مراقبت کردن از مادر مریضم....)