2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نتایج رو اعلام کردن؟ فک کنم فقط قرعه کشی شده و نتایج اعلام نشده

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
همه گی ۹۰ تومن پول ریختین؟از این ب بعداینطوری ع؟ایشالهه ک از سر از ماشین در بیارین ن جای دیگه🤭

نودمون کجابود من جز مادرانم امیدوار ب برنده شدنم بعد هفت هشت بارثبت نام

خدایا آنچه صلاحمه روزیم کن
نودمون کجابود من جز مادرانم امیدوار ب برنده شدنم بعد هفت هشت بارثبت نام

من رفتم برا ثبت نام گفتن باید تو حسابتون ۹۰ ملیون پول باشه بعد مادران نیستم ،ولی حیلی ثبت نام کردم این اولین بار بود پول میخواستن

روزی غبار، ازروی الماس برداشته میشود👌🏻
من رفتم برا ثبت نام گفتن باید تو حسابتون ۹۰ ملیون پول باشه بعد مادران نیستم ،ولی حیلی ثبت نام کردم ا ...

واسه عادی باید نود توحساب باشه ولی من مادران بودم نیاز نبود

خدایا آنچه صلاحمه روزیم کن