2777
2789

هروز نظافت میکنم

نمیذارم جایی کثیف شه

مثلا آشپزی ک تموم شد دیگ مطمعنم ک کاری ندارم اونجا قشنگ گاز و کابینتا رو تمیز میکنم و میام بیرون 

لباسا رو ب محض شستن خشک میکنم اونایی ک اتو لازمن اتو میزنم میذارم سرجاش

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کارهای هرروزتون بگید... از زمان بندی.. از برنامه ریزی...

مامان من لا اینکه پزشکه نصف بیشتر وقتش منزل نیست ولی خونمون همیشههه تمیزه 

هیچوقت کثیف نبوده صبح بلند میشه مرتب میکنه و ناهار میزاره که من از مدرسه میام بخورم منم میره سرکار منم از مدرسع میام یه مرتب میکنم لباسام و میخورم یه چرت میزنم خونه کثیف که نیست هیچوقت همیشع تمیزه. ولی بهم ریخته باشه مرتب میکنم و یه شام میزارم تا مامانم بیاد

خواهرشوهرم خونش بوی گل میده بشدت تمیزه توکابینتاش یخچالوفریزرش یه جوری میچینه وبرق میزنه فقط دلت میخاد بشینی نگاکنی سرووضعشم که نگم همیشه خودش وبچه هاش تمیزومرتبن وبوی عطرمیدن انواع نون و کلوچه وتاقتونو.. همیشه میپزه ولی نگم از اخلاقش تمام خانوداه خودش وشوهرش چشم دیدنش ندارن باهمه دعواداره مدام ناله ونفرینش براهه 

درد آنجا که عمیق است به حاشا برسد💔
خواهرمه  هر ساعتی از شبانه روز بری خونه تمیز وقت غذا باشه همشه غذا پخته گاهی واسه خودشون هم دو ...

چه جوری میرسه؟

من رو‌کاغذ هم مینویسم باز وقت کم میارم...تعداد کارها خیلی زیاده..

خیلیها رو میشناسم با سن بالا.. و بچه دار و نوه دار... خودشون و خودشون عین دسته گلن..

از هیچ فعالیت اجتماعی و رفتوآمد هم کم نمیذارن..

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
هفته ی دوبار تمیزکاری میکنم همیشه خونم تمیزه چیزی به اسم خونه تونی ندارم خونه تکونی برای من همون کار ...

جاهای پنهان و دور از دسترس چی؟

مثلا تمیز کردن کابینت ادویه ها و ظرفهاشون....

تمیز کردن پشت و زیر یخچال و مبل و غیره...

کلید پریزها..

دیواره کمدها..

پرده و پنجره و صدتا کار دیگه.

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150
چه جوری میرسه؟ من رو‌کاغذ هم مینویسم باز وقت کم میارم...تعداد کارها خیلی زیاده.. خیلیها رو میشناسم ...

عزیزم چون ماها برنامه مرتبی نداریم مثلا من امروز پامیشم کل خونرو سرویس میکنم ولی ب بعدبرای اون تمیز بودنه خیلی مراعات نمیکنم باز بعد چن روز بهم ریختس اونا عادت کردن مثلا غذا میپزن همون لحظه ظرف کثیفشو بشورن .گاز تمیزکنن برا غذا زیرانداربندازن.لباسارو همون روز اتو بزنن .مثلا من خودم مهمون دارم ظرف رو آبگیر میبنی ۲۴ساعت بعدجم کردم ولی خواهرشوم میگه اگ بزارم بمونه روانی میشم ولی من ن خیلی،بی خیال البته کثیفم نیستما ولی از اون تمیزام نیستم ولی،اون بشدت حساسه واینکه خونه من کوچیکه کلا خونه های کوچیک بهم ریختگیش خیییلی،توچشمه

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 
جاهای پنهان و دور از دسترس چی؟ مثلا تمیز کردن کابینت ادویه ها و ظرفهاشون.... تمیز کردن پشت و زیر ی ...

کمد لباس ها و رخت خواب هروقت بخوام چیزی بزارم یا بردارم بهم نمیزنم مرتب میزارم سرجاش

اون کابینت که بیشتر استفاده میشه ماهی یکبار تمیزمیکنم 

زیر یخچال سالی یکبار وسایلو میکشم جلو طی میکشم زیر مبلم هربار جارو و طی میزنم اونجا هم میکشم

پنجره ها هروقت باد و بارون و برف بیاد از بیرون میشورم بعد دستمال میکشم

کلید پریزها هم هروقت دستمال میکشم حتما روی اوناهم میکشم

کمد لباس ها و رخت خواب هروقت بخوام چیزی بزارم یا بردارم بهم نمیزنم مرتب میزارم سرجاش اون کابینت که ...

افرین مشتاق شدم خونتو ببینم کدبانو عکس بزار بلکه ماهم ی حرکتی بزنیم خخ

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 
بعداز ظهرها چیکار میکنی؟

بعدازظهرا هم اگه خونه باشم شام درس میکنم نباشم ک هیچ ولی عصرام اگه مهمون داشته باشم ی جارو و گرد و دستشویی رو میشورم ی بار دیگه حتی وسط مهمونی میرم دستشویی شستن😄

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
افرین مشتاق شدم خونتو ببینم کدبانو عکس بزار بلکه ماهم ی حرکتی بزنیم خخ

😂😂😂بعدعید انشاالله میرم خونه جدیدم حتما عکسشو میزارم تگتون میکنم 

انقدرم تعریفی نیستم یکم حساسم روی نظم همه چیز باید سرجاش باشه