2777
2789
عنوان

آزمایش بتا. لطفا میاین؟

182 بازدید | 13 پست

سلام خانوما. من۱۹ام آزمایش بتا دادم۱۲۲۲۵بود. امروز رفتم سونو فقط یه ساک خالی۱۶میلی بود هیچی داخلش نبود.نوشته ۶هفته، گفت زوده برو یک هفته یا ده روز دیگه بیا. دوباره خودم رفتم آزمایش دادم الان بتام شده۳۰۴۴۰. نرماله؟؟ تورخدا راهنماییم کنید سردرگمم😞

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم تا 150000 تو هفته شیش نرماله عزیزم

خب من بعد۴روز شده این عدد رشدش چطور بوده؟خیلی نگرانم

تو اینترنتم هست رنج نرمال برو ببین بخودتم استرس نده

میدونم عزیزم دیدم. میگم یعنی رشد بتای من بعد۴روز نرمال بوده یا نه. مگه نباید هر۴۸ساعت دوبرابر بشه؟

تو هفته های اول رشد بتا زیاده نگران نباش هفته 8 برو واسه قلبش

مگه نباید هر۴۸ساعت دوبرابر بشه. پس چرا برای من اینجوری شده؟

حالا دقیق که نباید دوبرابر بشه بنظرم خوبه عدد بتا الکی رفتی دوباره آزمایش دادی فقط استرس گرفتی که وا ...

میشه برام دعا کنی. دفعه بعدی رفتم سونو صدای قلبشو بشنوم؟؟

برای بعضیا یک و نیم برابر میشه خیالت راحت باشه طبیعیه برات

ممنونم گلم. انشالله❤خیالم راحت تر شد🥲

آزمایش بتا اولا باید هر دو روز ۱برابر نیم بشه نرماله دوما که مهم تر هست روند رو به رشدی داشته باشه نگران نباش خونسرد باز زودم رفتی سونو گاهی دکتر ها آخر ۸ یا ۹ میگن برید برای قلب تو چرا زود رفتی که به خودت استرس بدی 

تا اون موقع با آرامش داشته باش اگر مشکلی میش بیاد بدنا واکنش نشون میده تازه شایرم واکنشش درست نباشه استرس نداشته باش

آزمایش بتا اولا باید هر دو روز ۱برابر نیم بشه نرماله دوما که مهم تر هست روند رو به رشدی داشته باشه ن ...

عزیزم ممنون از اطلاعاتت. به حساب خودم هفت هفته و چند روز بودم بخاطر همین رفتم سونو. که گفت ۶هفته ای. انشالله که خیره. گذاشتم ۶یا۷اسفند برم