2777
2789
عنوان

زبان + پادکست + فیلم + موسیقی

725 بازدید | 73 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه🌸

بنده مشکل اسپیکینگ دارم، در حالی که تقریبا مشکلی با درک فیلم و پادکیت و موسیقی ندارم.

تنها مشکلم اینه نمیتونم اون عبارت مدنظر رو تکرار کنم😭😭 مثلا درحال فیلم دیدن یا پادکست گوش دادن، پارت ب پارت متوقف میکنم تا عبارت مد نظرمو تکرار کنم ولی موفق نمیشم به همین خاطر اعصابم بهم میریزه😔😭

سطحم پیشرفته هست.

ممنون میشم راهنماییم کنید🥺

من همیشه با خودم انگلیسی حرف میزنم 

انگلیسی حرف بزن مهم نیست درسته غلطه فقط حرف بزن کم کم بهتر میشه وقتی لسنینگت خوبه حتما اسپیکینگ خوبه پس چرا نمی تونی حرف بزنی؟

I feel my life is flashing by and all I can do is watch and cry🦋🐋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بگین چطور به این سطح رسیدین چندسال تلاش کرددیدوچیکارا کردیددقیقا

تقریبا ۴/۵ سالی کلاس زبان میرفتم و متاسفانه در اسپیکینگم هیچ تاثیری نداشت. فقط مشکل گرامریم با کلاس حل شد و حین کلاس رفتن و همینطور الان نیز اهنگ با متن انگلیسی و پادکست به شدت گوش میدم و رمان میخونم و لغاتی که بلد نیستم رو ابتدا از روش حدس زدن در متن مفهوم سازی میکنم بعد در قدم اخر سراغ دیکشنری میرم.

من همیشه با خودم انگلیسی حرف میزنم  انگلیسی حرف بزن مهم نیست درسته غلطه فقط حرف ...

دقیقا لیسنیگم تقریبا خوبه. نمیتونم جمله یا عبارت مد نظر توی اهنگ یا پادکست یا فیلمو تکرار کنم. 

راه حل شما چیه؟🥺

من مدرس زبانم. اسپیکینگ سخت ترین قسمت زبانه. برای تقویتش باید فیلم ببینی. قرار نیست که همه جملاتی ک ...

چقد عالی.

رشته بنده هم آموزش زبانه. ب خاطر ضعیف بودن اسپیکینگم تا ب الان موفق ب تدریس نشدم😔😔

چجوری اینک فیلم میبنیم معنی و ماجرای کل فیلمو پارت ب پارت متوجه میشم وقتی ب مرحله تکرار میرسم کلا نمیتونم😕😕

دقیقا لیسنیگم تقریبا خوبه. نمیتونم جمله یا عبارت مد نظر توی اهنگ یا پادکست یا فیلمو تکرار کنم.  ...

کلاس میری ؟

گرامرتو قوی کن دایره لغاتت رو هم همینطور 

عکس کتاب گرامرم رو برات میزارم 

I feel my life is flashing by and all I can do is watch and cry🦋🐋